Τους έκοψε την όρεξη ο Γκαλιάνι

23:36 20/6/2013 - Πηγή: AEK365

Δεν το... κουνάει από τη Μίλαν ο Στεφάν Ελ Σαραουί, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τον νεαρό επιθετικό να αποχωρεί από το Μιλάνο, ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα πώλησής του.

Επιπλέον τόνισε ότι η επίσκεψή του στο Μονακό δεν ήταν για την μεταγραφή του Ελ Σαραρουί και του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, για τον οποίο μάλιστα δεν υπάρχει καμία πρόταση, αλλά και ο ίδιος δεν έχει ζητήσει να φύγει.

«Δεν έχουμε σκεφτεί και δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Ελ Σαραουί και επιπλέον δεν

υπάρχει καμία πρόταση για τον παίκτη. Επίσης δεν έχει υπάρξει κανένα αίτημα από τον Μπόατενγκ για να αποχωρήσει από την ομάδα και κανείς από τη Μίλαν δεν του είπε να φύγει. Το λέω και δεν με πιστεύει κανείς, ότι πήγα στο Μονακό για δουλειές που καμία σχέση δεν έχουν με μεταγραφές των δύο παικτών», ήταν αρχικά τα λόγια του Γκαλιάνι.

Όσον αφορά τον Κάρλος Τέβες: «Ο Τέβες είναι ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι και δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση για να τον αποκτήσουμε. Άλλωστε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κινηθούμε για την περίπτωσή του αν δεν φύγει κάποιος άλλος πρώτα. Επιπλέον αν δεν θέλει και να τον δώσει η ομάδα, πάλι δεν μπορούμε να τον αποκτήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα