"Θα ασχοληθούμε με την Παρί όταν έρθει η ώρα..."

21:58 20/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα έκπληξη της φετινής σεζόν στη Γαλλία, η Παρί Σεντ Κλουντ (από το ομώνυμο προάστιο του Παρισιού) θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ‘32' του CEV Cup.

Στην Παρί, το γήπεδο της οποίας βρίσκεται δίπλα από την έδρα της Παρί Σεν

Ζερμέν (δεν έχουν καμία σχέση, αντιθέτως ο σύλλογος διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες ράγκμπι της Γαλλίας), αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια η (σύζυγος εδώ και λίγες ημέρες του Αχιλλέα Παπαδημητρίου) Γιάννα Σιμάνκοβα η οποία στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό.

Η Τσέχα πασαδόρο ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο της με την Παρί, η οποία φέτος είχε συνολικά 7 ξένες αθλήτριες αλλά το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν είναι υπό... διαμόρφωση, κάτι που ισχύει και για τον Ολυμπιακό.

«Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με τα οργανωτικά θέματα της δικής μας ομάδας, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί και την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα και δευτερευόντως στην Ευρώπη», δήλωσε ο Τέλης Σωτήρχος με τον τεχνικό των ερυθρόλευκων να ξεκαθαρίζει ότι: «Ιεραρχικά πρώτος μας στόχος είναι να διατηρήσουμε τα πρωτεία στην Ελλάδα και η πορεία στην Ευρώπη ακολουθεί. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα αδιαφορήσουμε σ' αυτά τα παιχνίδια, αφού κάθε παιχνίδι στην Ευρώπη είναι μια μεγάλη πρόκληση. Η Παρί είναι μια ομάδα που πέρσι είχε αρκετές ξένες αθλήτριες, παίζει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε μαζί της».

Keywords
Τυχαία Θέματα