Τους έκανε... Τούρκους ο Κιν

11:08 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Έξαλλοι είναι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την απόφαση του Τούρκου διαιτητή Τσακίρ να αποβάλει τον Νάνι στον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο έγιναν ακόμα πιο έξαλλοι όταν άκουσαν τον Ρόι Κιν να υποστηρίζει δημόσια πως ορθώς δόθηκε η κόκκινη κάρτα στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.
Συγκεκριμένα, ο Ιρλανδός παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε στο ITV όπου εκτελεί χρέη σχολιαστή: "Νομίζω ότι ο διαιτητής στην πραγματικότητα πήρε την σωστή απόφαση. Όλοι είναι αναστατωμένοι για αυτό και είναι και λίγο κακοδαιμονία,

αλλά είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Το αν το ήθελε ή όχι, είναι άσχετο. Είναι επικίνδυνο παιχνίδι, άρα κόκκινη κάρτα. Πρέπει να προσέχεις τους άλλους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζει ότι θα έχει 20 γιάρδες για τον εαυτό του; Είτε είναι γενναία απόφαση είτε όχι, είναι σωστή. Πάντα λέμε ότι οι διαιτητές παίρνουν πολύ γρήγορα αποφάσεις. Περίμενε λίγα λεπτά. Κάθε φορά στην καριέρα μου που αποβαλλόμουν, πάντα σκεφτόμουν. Έδωσα στον διαιτητή την αφορμή να με αποβάλει; Η απάντηση ήταν ναι. Είναι στα χέρια μας".
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Κιν προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι οποίοι φρόντισαν, μέσα από Facebook και Twitter, να κράξουν τον Κιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα