Τουρέ: Ποιο Τσ. Λιγκ; Το 6-1!

13:10 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το 6-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" θα είναι κάτι που θα θυμούνται για πάντα στην Μάντσεστερ Σίτι με τον Γιάγια Τουρέ να μην διστάζει να υποστηρίξει πως για τον ίδιο ο θρίαμβος επί της συμπολίτισσας είναι πιο σπουδαίος από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2009 με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει καλά φυλαγμένο στο σπίτι του το φύλλο αγώνα από την αναμέτρηση στο "Ολντ Τράφορντ".

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Daily Mail", ο Γιάγια Τουρέ τόνισε: "Η νίκη επί της Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ και η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα ήταν σπουδαία, ίσως όμως όχι και τόσο. Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τα πάντα εκείνη την χρονιά. Λίγο πολύν περιμέναμε αυτές τις επιτυχίες. Η νίκη, ωστόσο, με 6-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν κάτι το εκπληκτικό. Καμία ομάδα δεν το κάνει αυτό. Αυτό για εμένα ήταν μεγαλύτερη υπόθεση από το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το παιχνίδι γύρισα από το σπίτι με το φύλλο αγώνα που έγραφε το σκορ, 6-1. Συγγνώμη, θα έπρεπε να πω καλύτερα 1-6. Αυτό το χαρτί θα είναι για πάντα φυλαγμένο στο σπίτι μου. Αργότερα μίλησα με τους φίλους μου στο Παρίσι τηλεφωνικώς και τους είπα ότι νικήσαμε με 6-1. Μου είπαν... Τι; Στο PlayStation;".

Όσο για το πώς θα αντιδράσει αν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Premier League, ο Γιάγια Τουρέ δήλωσε: "Σε σύγκριση με την Μπαρτσελόνα, οι προκλήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League είναι διαφορετικές. Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εάν το κατακτήσουμε, θα τρελαθώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα