Αλέγκρι: Η νίκη το σημαντικότερο

12:46 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Νικηφόρα από την έδρα της Τζένοα πέρασε η Μίλαν επικρατώντας με 2-0 και βρέθηκε στην κορυφή της Serie A περιμένοντας να δει τι θα κάνουν Γιουβέντους και Ουντινέζε με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υπογραμμίζει πως εκείνο που μετράει από το χθεσινό παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας τόνισε: "Είμαστε στην κορυφή και αν η Γιουβέντους μας περάσει, θα πρέπει να το δεχτούμε. Το σημαντικότερο είναι η νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Μετά

το 1-0 παίξαμε καλά για μερικά λεπτά, όμως μετά το πέναλτι της Τζένοα τρομοκρατηθήκαμε και χάσαμε τον έλεγχο. Το δεύτερο γκολ μας βοήθησε να κλειδώσουμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε σχετικά καλά, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε".
Από την πλευρά του, ο μέσος της Μιλαν, Αλμπέρτο Ακουιλάνι δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε με κάθε κόστος και το κάναμε. Κερδίσαμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε κακή κατάσταση. Ήταν ένα ματς που χρειαζόμασταν για να αποδείξουμε την δύναμη μας. Η Γιουβέντους τα πάει καλά αλλά συνεχίζουμε τον δρόμο μας χωρίς μεγάλα προβλήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα