Τουρέ: Περήφανος για την προσπάθεια

21:20 5/11/2014 - Πηγή: AEK365

Παρά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 1-0 και το «μπλέξιμο», όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κόλο Τουρέ εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την αγωνιστική ανταπόκριση της Λίβερπουλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!
«Ξέρω ότι χάσαμε, όμως είμαι πολύ χαρούμενος επειδή παίξαμε πολύ καλά. Φάνηκε η σκληρή δουλειά όλων και το κίνητρο που είχαμε. Στην ενδεκάδα είχαμε πολλούς παίκτες με λίγες συμμετοχές μέχρι στιγμής στη σεζόν, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι έχουμε καλό ρόστερ. Δεν έχει σημασία ποιοι αγωνίστηκαν, αλλά ότι όλοι έδωσαν το 100%. Ως

ομάδα δουλέψουμε πολύ σκληρά και είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία», ήταν τα πρώτα λόγια του πολύπειρου αμυντικού, που πρόσθεσε:
«Προσωπικά, μου είχαν λείψει τέτοιου είδους παιχνίδια. Έπαιξα με την καρδιά μου και είμαι έτοιμος να παλέψω για την ομάδα μου. Τέτοιου είδους αγώνες τους θυμάσαι για όλη σου τη ζωή. Η τελευταία φορά που είχα πάρει χρόνο συμμετοχής στο «Μπερναμπέου» ήταν με την Άρσεναλ, τότε που είχαμε νικήσει. Ο κόσμος έλεγε ότι δεν είχαμε καμία τύχη απέναντι στη Ρεάλ, όμως αυτό μας έδωσε επιπλέον κίνητρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα