Τουλάχιστον πήρε εκδίκηση...

23:54 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 1-2
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Μπορεί ο τίτλος να έχει κριθεί εδώ κι καιρό, ωστόσο το ντέρμπι είναι ντέρμπι και η νίκη έχει άλλη σημασία. Έτσι η Σίτι θα έχει να θυμάται και κάτι καλό από τη φετινή σεζόν, καθώς πέρασε με 2-1 από την έδρα της Γιουνάιτεντ.

Στο 9ο λεπτό ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έκανε χαμηλό σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χαρτ, ενώ στο 21' ο Τζόουνς πρόλαβε κι έκοψε προ του Τέβες μετά από γύρισμα του Σίλβα. Στο 26ο λεπτό το σουτ του Σίλβα πέρασε μόλις

άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτο ο Ντε Χέα έπεσε και μπλόκαρε το σουτ του Μίλνερ. Η Γιουνάιτεντ ωστόσο είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς στο 45'. Από μπαλιά του Κάρικ, ο Φαν Πέρσι με κεφαλιά - αν και ήταν οφσάιντ - βρήκε τον Ράφαελ, αλλά η προβολή του τελευταίου βρήκε τη συμβολή των δοκαριών και έφυγε άουτ.

Η Σίτι μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό. ο Γκιγκς έχασε την μπάλα, ο Μπάρι από αριστερά βγήκε χώρο, «έσπασε» τη μπάλα στον Νασρί που μαρκαρίστηκε γρήγορα και «έστρωσε» στον Μίλνερ που με δυνατό αριστερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή νίκησε τον Ντε Χέα. Ωστόσο η Γιουνάιτεντ απάντησε άμεσα κι έφερε το ματς στα ίσα στο 59'. Από εκτέλεση φάουλ του Φαν Πέρσι, σαν κοντινό κόρνερ, ο Τζόουνς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Βινσέν Κομπανί και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. στο 71ο λεπτό το γυριστό του Νασρί έφυγε άουτ, ενώ στο 77' ο Ράφαελ πρόλαβε κι έκοψε τον Γιάγια Τουρέ. Ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Αγουέρο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ από πλάγια έγραψε το 2-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Τζόουνς, Εβρά, Γιάνγκ (90+2' Καγκάβα), Κάρικ, Γκιγκς, Γουέλμπεκ (80' Βαλέντσια), Ρούνεϊ (85' Τσικαρίτο), Φαν Πέρσι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί, Μπάρι, Γιάγια Τουρέ, Μίλνερ, Σίλβα (90' Λέσκοτ), Νασρί (72' Αγουέρο), Τέβες (90+4' Γκαρθία)

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα