Τοτσέ: Ο Φάμπρι θέλει να έχουμε τάξη στην ομάδα

14:07 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Φάμπρι εδώ και λίγες μέρες είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού με τον Ισπανό να αγαπάει πολύ την τάξη όπως υπογράμμισε ο Χοσέ Τοτσέ ο οποίος πρόσθεσε πως ο νέος προπονητής τους έχει ζητήσει να ακολουθούν πιστά το σύστημα. Ωστόσο πρόσθεσε πως οι αλλαγές προπονητή δεν βοηθούν το ρόστερ και υπογράμμισε την ανάγκη για νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Τοτσέ στην NOVA
- Για τον Φάμπρι Γκονζάλεθ

και την προπονητική του σταδιοδρομία στην Ισπανία: "Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ τον κύριο Φάμπρι προπονητή μου ως τώρα. Όμως τον γνώριζα από την Ισπανία. Είναι προπονητής που είχε προπονήσει ομάδες σε διάφορες κατηγορίες στην Ισπανία. Πιστεύω ότι με την άφιξη του θα πάμε καλά και θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες σωστές κινήσεις. Ο προπονητής με έμφαση στην άμυνα πιστεύω πως θα μπορέσει να χτίσει την ομάδα και να αλλάξει την νοοτροπία".
- Για τα "θέλω" του νέου προπονητή: "Θα έλεγα πως ο προπονητής είναι πολύ λίγες μέρες εδώ και την επόμενη μέρα από την άφιξη του είχαμε και τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Άρα θα έλεγα ότι υπήρχε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για προετοιμασία. Τώρα ξεκινάμε με κινήσεις τακτικής, μαθαίνοντας και εκτελώντας κινήσεις τακτικής. Ο κύριος Φάμπρι είναι ένας προπονητής που αγαπάει την τάξη, θέλει να είμαστε νικητές, να μην χάνουμε και να βασιζόμαστε σε ένα σύστημα. Το σύστημα είναι πάντοτε συγκεκριμένο, αυτό μας λέει να ακολουθούμε και πάνω από όλα να έχουμε τάξη στην ομάδα".
- Για την αλλαγή προπονητή και τις ανακατατάξεις στην ομάδα: "Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι αλλαγές δεν βοηθούν τους παίκτες, δεν βοηθούν το ρόστερ. Αυτή η αβεβαιότητα, όταν βλέπεις τους προπονητές να φεύγουν στα μέσα της σεζόν, οπωσδήποτε δεν βοηθάει καθόλου και αυτό το βλέπετε εκ του αποτελέσματος. Πιστεύω και ελπίζω ότι θα επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα, ώστε με αυτή την αλλαγή να μπορέσουμε να ξαναβρούμε τα πατήματα μας και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε".
- Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: "Από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν, όλοι οι αγώνες θα είναι σημαντικοί και όλες οι αναμετρήσεις θα είναι δύσκολες. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Να κοιτάξουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να μπορέσουμε να ανέβουμε βαθμολογικά. Και ελπίζω αυτή την φορά να μας βοηθήσει και λίγο η τύχη, η οποία μέχρι τώρα δεν θα έλεγα πως ήταν με το μέρος μας".
- Για τα μεταγραφικά σενάρια από Ισπανία και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: "Είναι λογικό στην Ισπανία να με συνδέουν κατά καιρούς με διάφορες ομάδες. Όμως αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και σκοπός μου είναι να δώσω όσο δυνατόν περισσότερα και να μπορέσω να σημειώσω ακόμα περισσότερα γκολ. Μην ξεχνάμε ότι έχω συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, αυτό είναι σημαντικό και μακάρι να μπορέσω να παραμείνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα