Τόρες: Δεν μπορώ να βάλω γκολ

15:06 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φερνάντο Τόρες βρίσκεται πάνω από ένα χρόνο στην Τσέλσι ωστόσο τα μόλις 3 γκολ σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος δεν είναι η συγκομιδή που περίμενε η διοίκηση όταν ξόδευε 34 εκ. λίρες για να τον αποκτήσει με τον Ισπανό επιθετικό να παραδέχεται την δυσκολία που έχει στο σκοράρισμα.

Σε δηλώσεις του στο ESPN, ο Ισπανός φορ της Τσέλσι τόνισε: "Για να είμαι ειλικρινής, έπειτα από ένα χρόνο περίμενα πως τα

πράγματα θα ήταν καλύτερα από ό,τι είναι τώρα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση γιατί είμαι χαρούμενος στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσει πολύ η ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος με την επαφή που έχω με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες. Στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα είναι δύσκολα για την Τσέλσι διότι δεν βρίσκουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε αλλά αλλάζουμε διαρκώς τα πράγματα όπως το στυλ παιχνιδιού και έχουμε μια αρκετά νεανική ομάδα για να το κάνουμε. Προσωπικά πρέπει να βελτιωθώ. Όταν ήμουν στην Λίβερπουλ υπήρχαν παιχνίδια όπου δεν έπαιζα καλά ή δεν έκανα τίποτα αλλά κάθε φορά που ακουμπούσα την μπάλα έβαζα γκολ. Νιώθω παράξενα τώρα γιατί αν και νιώθω πολύ καλά από άποψη φυσικής κατάστασης, δεν βρίσκω τις ευκαιρίες και όταν τις βρίσκω δεν μπορώ να βάλω γκολ".
Ωστόσο ο Φερνάντο Τόρες δεν σκοπεύει να τα παρατήσει λέγοντας: "Το παρόν και το μέλλον μου είναι στην Τσέλσι. Έχω πολλά πράγματα να κάνω εδώ και θέλω να τα κάνω γιατί πάντα έκανα αυτό που ήθελα σε όποια ομάδα και αν βρέθηκα, επομένως το ίδιο θα συμβεί και τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα