Τώρα η οργάνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ και αμέσως μετά οι Ακαδημίες

21:47 19/1/2015 - Πηγή: AEK365

Με γοργούς ρυθμούς οργανώνεται η μετακόμιση της ΚΑΕ ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ σε νέα πολυτελή γραφεία, όπου θα μεταφερθούν και οι περισσότερες από τις υπόλοιπες επιχειρηματικές δραστήριοτητες του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή να πραγματοποιηθεί ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο Νέο Ηράκλειο, σε περιοχή κοντά στην Αττική οδό και σε χώρο άνω των 300τ.μ.

Εκεί, πρόκειται να φιλοξενηθούν τα γραφεία της διοίκησης με τη μετακόμιση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Σταύρου Δουβή, τα γραφεία του τμήματος μάρκετινγκ με την εγκατάσταση ως υπεύθυνου του Γιάννη Δουβή, τη μεταφορά του γραφείου Τύπου, αλλά και την έλευση νέων στελεχών που θα ενισχύσουν διοικητικά και οργανωτικά την ΚΑΕ.

Έχοντας πετύχει τον πρώτο του στόχο, που ήταν η μετατροπή της ομάδας από διεκδικήτρια της παραμονής σε αξιόμαχο σύνολο με φιλοδοξίες, ο Μάκης Αγγελόπουλος πλέον ασχολείται με την οργάνωση της «εταιρείας-διαμάντι» που ονειρεύεται, έχοντας αφήσει στον Ντράγκαν Σάκοτα το ελεύθερο του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε απόλυτη συνεργασία με τον «Σάλε» προχωράει και το ζήτημα των Ακαδημιών. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο δείπνο γνωριμίας με τους εκπροσώπους του Τύπου, η ΚΑΕ έχει στόχο να γιγαντωθούν, μέσω συνεργασίας, που περιλαμβάνει είτε απορρόφηση είτε χρηματοδότηση ορισμένων συλλόγων ή καμπ που ασχολούνται με τις υποδομές σε Αττική, Βόρειο Ελλάδα και Πάτρα. Βέβαια, το κέντρο των Ακαδημίων που οργανώνουν ήδη οι Αγγελόπουλος-Σάκοτα θα βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα φτιαχτούν και τμήματα υποδομών από πολύ μικρές ηλικίες σε γήπεδο που θα μισθώσει για τον σκοπό αυτό ο Αγγελόπουλος.

Ως γνωστόν, η ΑΕΚ στην περιπέτεια που βρέθηκε το καλοκαίρι για να μπορέσει να συμμετάσχει στην Α1 και με την αποχώρηση του συνεργάτη του Βαγγέλη Ζιάγκου και υπεύθυνου των Ακαδημιών, Αχιλλέα Δεμέναγα, δεν μπόρεσε να στήσει εφηβική ομάδα. Όπως είναι λογικό, όμως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, αναλαμβάνοντας, έδωσε προτεραιότητα στη μεταγραφική ενίσχυση της ανδρικής ομάδας, αλλά και στην οργάνωση της εταιρείας. Άλλωστε ακαδημίες στη μέση της σεζόν είναι αδύνατο να φτιαχτούν.

Είναι σαφές όμως ότι το ζήτημα των Ακαδημιών είναι κάτι που γοητεύει τον Μάκη Αγγελόπουλο, τον άνθρωπο δηλαδή που έχει πλέον τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις για την Βασίλισσα, και ουδεμία σχέση έχει το πλάνο του με τον πρώην στενο συνεργάτη του Μπάμπη Καραμανλή στην παλιά ΚΑΕ, Βασίλη Βάσσιο, που φέρεται να ψάχνεται για δικό του σχέδιο ακαδημιών (;) το οποίο και έγινε γνωστό από πρόσφατες δηλώσεις του υπευθύνου των τμημάτων υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ευάγγελου Δερμανούτσου, προκαλώντας την έκπληξη στις τάξεις της διοίκησης.

Ο Αγγελόπουλος ήδη έχει ενημερώσει την Ερασιτεχνική ότι θα ασχοληθεί αυτός με τις ακαδημίες που αποτελούν τμήμα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και πραγματικά προκαλεί απορία τόσο το τάιμινγκ όσο και η σκοπιμότητα των... δακρύβερεχτων δηλώσεων Δερμανούτσου που παρουσιάζουν μια εικόνα που «μουτζουρώνει» το άριστο προφίλ που με προσωπικές θυσίες έχει φτιάξει σε χρόνο ρεκόρ ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Aπόλυτο αφεντικό σε όλο το φάσμα της ΑΕΚ στο μπάσκετ είναι ο Μάκης Αγγελόπουλος που έσωσε την ομάδα και με σημαντικότατη οικονομική επένδυση την έκανε σε χρόνο ρεκόρ μια ομάδα που χαίρονται όλοι οι ΑΕΚτζήδες και το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις υποδομές.

Keywords
Τυχαία Θέματα