«Τώρα, είμαστε άλλη ομάδα»

17:08 2/3/2014 - Πηγή: AEK365

Τελείως διαφορετικό πρόσωπο, σε σχέση με εκείνο που είχε στον πρώτο γύρο, δείχνει πλέον ο Απόλλωνας Πατρών, οπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο προπονητής τους, Νίκος Βετούλας.

-Επειδή κάνατε λόγο για πρόσωπα, τόσο πολύ έχει επιδράσει ο ερχομός του Ρόναλντ Ρος;
«Είναι ένας παίκτης που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Η παρουσία του έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αλλαγή προσώπου της ομάδας, αλλά δεν ήταν μόνο αυτός. Και ο Άντρια (Μιλουτίνοβιτς) μας έδωσε πράγματα. Ήρθαν και μπήκαν στην ομάδα δύο έτοιμοι παίκτες. Ακόμη, επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Βλάντο, που σημαίνει

έξτρα λύσεις. Για παράδειγμα, στο Αλεξάνδρειο στη νίκη επί του Άρη σκόραρε αθόρυβα οκτώ πόντους και μας βοήθησε ουσιαστικά. Ο Ουίλσον ξεπέρασε κι αυτός τον τραυματισμό του, οι Έλληνες έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους. Είναι πολλά μαζί για να παρουσιάσουμε αυτό το πρόσωπο, αλλά σίγουρα ο Ρος δίνει το κάτι παραπάνω».

-Ο στόχος ποιος είναι πλέον;
«Το είπα και μετά τη νίκη επί του Άρη, το είχα πει και όταν χάσαμε στο Ρέθυμνο. Ο βασικός στόχος της σεζόν είναι πρώτα από όλα να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Η φιλοσοφία μας, η οποία δεν αλλάζει, είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα, μας απασχολεί μόνο το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

-Με τον Ολυμπιακό τι μπορεί να πετύχει ο Απόλλωνας;
«Το παιχνίδι σίγουρα θα είναι δύσκολο. Εμείς θέλουμε πρώτα από όλα να είμαστε ανταγωνιστικοί και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τρία πράγματα. Το πρώτο είναι να αποφύγουμε τα λάθη, το δεύτερο να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και το τρίτο να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να τρέξει, αφού στην τρανζίσιον επίθεση είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα