Παραμένει αισιόδοξος ο Σεμπαστιάν Φέτελ

15:54 2/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σεμπαστιάν Φέτελ παραμένει αισιόδοξος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρά το γεγονός πως η Red Bull αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής υπογράμμισε πως περιμένει αναβαθμίσεις, προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.
Αρχικά, ο Φέτελ τόνισε: «Προς το παρόν δεν είμαστε σε εύκολη θέση. Στη τελική τίποτα δεν έχει συμβεί ακόμη. Σίγουρα έχουμε χάσει πολλά χιλιόμετρα δοκιμών, αλλά κοιτάμε μπροστά και στην Μελβούρνη

θα δούμε που πραγματικά είμαστε. Στην πραγματικότητα πολύ σπάνια ένας πιλότος που κυριαρχεί στους τελευταίους αγώνες συνεχίζει να κυριαρχεί και στους πρώτους, ειδικά σε μία χρονιά με τόσες αλλαγές στους κανονισμούς. Τις προηγούμενες χρονιές ήμασταν τυχεροί, αλλά νομίζω ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα βρούμε το ρυθμό μας».
Στη συνέχεια, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 συμπλήρωσε: «Περιμένω στη Μελβούρνη να τερματίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Το μονοθέσιο που θα πάρει μέρος στον αγώνα της Μελβούρνης είναι το ίδιο μόνο οπτικά, το εσωτερικό θα είναι διαφορετικό. Έχουμε καταλάβει κάποια πράγματα, αλλά χρειάζονται χρόνο για να τα προσαρμόσουμε στο μονοθέσιο».
Τέλος, τόνισε για το αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί που του αποδίδουν οι υπόλοιποι πιλότοι: «Όλα εξαρτώνται από τις προσδοκίες σου. Σίγουρα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε υψηλές προσδοκίες και αυτό λόγω των δεδομένων που είχαμε στις δοκιμές. Ωστόσο, τους στόχους σου τους θέτεις μετά τους πρώτους αγώνες της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα