Τον στέλνει play off ο Μπαράλες

19:31 8/3/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΗΓΑΔΙΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

Νίκη που του εξασφαλίζει, κατά πάσα πιθανότητα, την συμμετοχή στα play

off πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στα Πηγάδια επικρατώντας της Ξάνθης με 1-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να "τσιμπήσουν" τον βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα όταν είχαν δοκάρι.
Στο πρώτο μέρος η Ξάνθη δεν μπορούσε να βρει χώρους προς την αντίπαλη περιοχή με τον Αστέρα Τρίπολης να δημιουργεί τις τρεις καλύτερες ευκαιρίες. Στο 23' έπειτα από ωραία συνεργασία των Εντό, Ντε Μπλάσις, Καράσκο, ο τελευταίος σουτάρει αλλά η μπάλα περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.
Στο 29' ο Καράσκο έβγαλε σέντρα στον Μπαράλες αλλά ο Αργεντινός έκανε κακό πλασέ σπαταλώντας την ευκαιρία. Οκτώ λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Αστέρας Τρίπολης είχε μια ακόμα καλή στιγμή όταν ο Ντε Μπλάσις βρήκε εξαιρετικά τον Καράσκο, ο Κυριακίδης έδιωξε με τα πόδια και στην επαναφορά ο Ντε Μπλάσις δεν καταφέρνει να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ξάνθης.
Στην επανάληψη και ενώ η Ξάνθη είχε την κατοχή ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 60ο λεπτό. Ο Ντε Μπλάσις βρήκε τον Μπαράλες και εκείνος με ψιλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Κυριακίδη για το 0-1. Πάντως τρία λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να χαθεί το προβάδισμα από μια ασυνεννοησία Σανκαρέ με Μπαντή αλλά ο Σενεγαλέζος κατάφερε να γλιτώσει την ομάδα του από τα χειρότερα.
Στο 71ο λεπτό η Ξάνθη έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Μπαξεβανίδης σέντραρε και ο Ράνος, λίγα μόλις λεπτά αφότου είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την ευκαιρία να... καθαρίσει το παιχνίδι στο 82ο λεπτό όταν από πλάγια θέση ο Ντε Μπλάσις έβγαλε την σέντρα, στο δεύτερο δοκάρι ο Κάφα έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα όμως να περνάει δίπλα από το δοκάρι.
Δυο λεπτά πριν το τέλος ο Μπαράλες βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακίδη με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να εξουδετερώνει τον κίνδυνο και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν το βαθμό όταν το σουτ του Κάλβο τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Μπαντή.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Χοσέμι (74' Μαρίν), Παϊτο, Ντε Γκουζμάν, Φλίσκας, Κάλβο, Μάνταλος, Σολτάνι, Σολάρι (70' Ράνος)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Λούϊ, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Εντό, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις (83' Ναβάρο), Καράσκο (74' Κάφα), Μπαράλες

Keywords
Τυχαία Θέματα