Μεγάλο «διπλό» για την ΑΕΚ

19:38 17/1/2015 - Πηγή: AEK365

Με ένα μεγάλο διπλό θα επιστρέψει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ από τη Βέροια. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 27-28 του Φίλιππο για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 και πήρε ένα σημαντικό δίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας, σ' ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, στο οποίο έσπασαν καρδιές.

Το ματς

Η ΑΕΚ με το ξεκίνημα έμεινε πίσω στο σκορ

με 2-0, ωστόσο αυτό δεν την πτόησε και κατάφερε με γρήγορους ρυθμούς να πάρει προβάδισμα (2-4). Στη συνέχεια, κάποιες λάθος ενέργειες στην επίθεση την άφησαν πίσω στο σκορ (7-6), αλλά οι «κιτρινόμαυροι» πάλεψαν για το καλύτερο και αν ήταν λίγο πιο προσεχτικοί στην άμυνα θα μπορούσαν να είχαν πάρει και προβάδισμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και όχι να μπουν στα αποδυτήρια το 13-12.
Στην επανάληψη, η Ένωση παρουσίασε μια αρκετά καλή εικόνα σε άμυνα κι επίθεση και κατάφερε να περιορίσει τις ενέργειες του αντιπάλου της (18-20). Αρκετές ευκαιρίες σταμάτησαν στο δοκάρι και για αυτό ο Φίλιππος κατάφερε να βρίσκεται κοντά στο σκορ, με τις ισοπαλίες να είναι χαρακτηριστικό στοιχείο και να δίνουν χαρακτήρα ντέρμπι στο ματς. Η ΑΕΚ, όμως πήρε την απαραίτητη ενέργεια από τον κόσμο της και με το πάθος που την διακρίνει κατάφερε να φτάσει σε μια σημαντική νίκη με 27-28.

Keywords
Τυχαία Θέματα