Τον γλέντησε και ο Γαϊτάνος (VIDEO)

23:25 31/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 3η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Μήτσιος

Τη σφαλιάρα διαδέχθηκε η γκέλα. Ο ΠΑΟ μετά τη βαριά ήττα στη Νέα Σμύρνη έμεινε στο 1-1 με τη Βέροια

του Στέφανου Γαϊτάνου στη Λεωφόρο πιστοποιώντας σε ένα ακόμα ματς πως φέτος θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα.

Μέτριο το πρώτο μέρος με τους "πράσινους" να έχουν την υπεροχή και τον Μάρκους Μπερκ να είναι η μόνιμη πηγή κινδύνων για τη Βέροια. Ο Σουηδός επιθετικός απείλησε στο 10' με σουτ και πέντε λεπτά μετά με κεφαλιά. Στο 29' ο Λαγός έκανε το σουτ αλλά ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε εύκολα. Ο ΠΑΟ αύξηση την πίεση στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Είχε δοκάρι στο 42' μετά από κεφαλιά του Μπεργκ και ευκαιρία στο επόμενο λεπτό με τον Τριανταφυλλόπουλο. Τελικά λίγο πριν από τη λήξη ήρθε το γκολ με τν Αμπέιντ να προλαβαίνει τν Αναστασοπόυλο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια μπήκε πιο καλά και στο 54' κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Κουτουρμπής προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αυτή χτύπησε στον Μπεργκ και κατέληξε στον Μπεν (βρισκόταν σε θέση οφσάιντ) ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1. Τρία λεπτά μετά ο Καπίνο μπλόκαρε το σουτ Μρντάκοβιτς ενώ στο 61' ο ΠΑΟ απείλησε με τον Μπερκ. Στην αντεπίθεση η Βέροια έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει προβάδισμα. Ο Μπεν έφυγε μόνος του στο μισό γήπεδο του Παναθηναϊκού, απέναντι από τον Καπίνο προσπάθησε να τον περάσει, ο πορτιέρο του «τριφυλλιού» του έβαλε την κόντρα, η μπάλα χτύπησε ξανά στον Μπεν και σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Μπεργκ στο 79' είχε ακόμα ένα καλό σουτ. Στις καθυστερήσεις ο Χουχούμης έκανε το σουτ αλλά ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (76'Καρέλης), Μαρινάκης, Αμπεΐντ (80'Χουχούμης), Νάνο (90'Αποστολόπουλος), Ντίνας

ΒΕΡΟΙΑ (Στ.Γαϊτάνος): Αναστασόπουλος, Πέρεθ, Μπάρμπας, Καλτσάς (70'Τραπ), Οστόιτς, Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν, Άλβες, Αμαραντίδης, Μοχάμεντ, Γεωργιάδης (84'Αποστολόπουλος)

Keywords
Τυχαία Θέματα