Τον έσωσαν από ναυάγιο και τον κρατούσαν σκλάβο 3 χρόνια!

21:37 11/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας Κινέζος ψαράς πριν από τρία χρόνια είχε ναυαγήσει, ωστόσο είχε περισυλλεγεί από ένα διερχόμενο πλοίο. Η τύχη του όμως σταμάτησε εκεί καθώς, όπως αποδείχθηκε οι σωτήρες του ήταν και οι θύτες του.

Το πλήρωμα του καραβιού, όλα αυτά τα χρόνια τον κρατούσε ως σκλάβο στο πλοίο για να τους κάνει όλες τις δουλειές!

Ο 41χρονος Σαν Σένγκλογκ κατάφερε τελικά να δραπετεύσει από το καράβι τρία χρόνια μετά και να ενωθεί ξανά με τη σύζυγό του.

Ο Σένγκλονγ έπρεπε να δουλεύει όλη μέρα στο καράβι, για να ξεπληρώσει το γεγονός ότι του έσωσαν τη ζωή, σύμφωνα με το πλήρωμα. Όταν δε δούλευε,

ο καπετάνιος τον κλείδωνε σε μια καμπίνα.

Η γυναίκα του μετά από τόσα χρόνια απουσίας νόμιζε ότι ο άντρας της ήταν πια νεκρός και μάλιστα του είχε κάνει την κηδεία του!

Ο άντρας πριν τρια χρόνια είχε ναυαγήσει μέχρι που μετά από αρκετές ώρες στη θάλασσα είδε αυτό το καράβι να έρχεται.

Ωστόσο, μετά τη χαρά της σωτηρίας κατάλαβε ότι είχε μπλέξει. Ο καπετάνιος, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν ένας άγριος άντρας που απαιτούσε χρήματα επειδή τον είχε σώσει. Επειδή ο Σαν δεν είχε χρήματα έπρεπε να δουλέψει για να τον ξεχρεώσει!

Δούλευε ατελείωτες ώρες, υποσιτιζόταν και τον κλείδωναν σε μια καμπίνα δεμένο με αλυσίδες. Τελικά, την προηγούμενη εβδομάδα κι ενώ το πλοίο είχε φύγει έξι ώρες από το λιμάνι έπεσε κρυφά στη θάλασσα και άρχισε να κολυμπά. Μετά από ώρες έφτασε στην ακτή εξαντλημένος και αφυδατωμένος και αφού ανέβηκε σε έναν κυματοθραύστη κατέρρευσε (ΦΩΤΟ).

Εντοπιστηκε από δυο περαστικούς και πήγε στο νοσοκομείο, όπου μετά από 24 ώρες άρχισε να συνέρχεται.

Τότε τηλεφώνησε στη σύζυγό του που δεν πίστευε στ' αυτιά της! Οι δυο τους ενώθηκαν ξανά με δάκρυα στα μάτια.

Τώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό, για να βρει το καράβι με τη βοήθεια του Σαν, ο οποίος ωστόσο δεν είναι σε θέση να πει πολλά γι' αυτό παρά μόνο ότι το πλήρωμα είχε προφορά από τη νότια Κίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα