Τοχίρ: «Πιστεύω στην ομάδα»

20:42 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα της από τη Λάτσιο με 1-0 την περασμένη Δευτέρα, η Ίντερ έπεσε στην έκτη θέση, 8 βαθμούς μακριά από τη Νάπολι και την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Champions League. Στους τελευταίους 8 αγώνες μάλιστα έχει μόλις μία νίκη, αυτή στο ντέρμπι με τη Μίλαν στις 22 του περασμένου Δεκέμβρη.
Ο Τοχίρ, που ανέλαβε την προεδρία αντί του Μάσιμο Μοράτι τον περασμένο Νοέμβρη, στην ανακοίνωση του ανέφερε: «Διαβάζω ότι η απογοήτευσή μου για την ήττα από τη Λάτσιο έχει φανεί

ως κριτική για τη ομάδα. Είναι φυσικό να είσαι απογοητευμένος όταν χάνεις ένα ματς, αλλά αυτό είναι διαφορετικό από την κριτική. Είμαι όσο στεναχωρημένος όσο όλοι κάθε φορά που χάνουμε, αλλά δουλεύουμε όλοι με τον ίδιο στόχο. Όσο για την τεχνική ανάλυση, αυτό είναι θέμα του προπονητή. Επαναλαμβάνω ότι μία νίκη ή μία ήττα δεν αλλάζει η πίστη μας στο πλάνο που έχουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλό της ομάδας και των οπαδών».
Η Ίντερ αγωνίζεται την Πέμπτη (9/1) στο «Φρίουλι» με την Ουντινέζε για τους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας σε μονό αγώνα, ενώ την επόμενη Δευτέρα (13/1) συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενη την Κιέβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα