Τοχίρ: Δεν έπρεπε να γίνει γνωστό

20:28 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Μία μέρα μετά το οριστικό τέλος στο όλο θέμα και τα όσα είπε ο Μπέπε Μαρότα για την Ιντερ και τον Τοχίρ, ο Ινδονήσιος έβγαλε ανακοίνωση. Σε αυτή αναφέρεται στις ιδέες που πρεσβεύουν οι Νερατζούρι θέλοντας προφανώς να ηρεμήσει τον κόσμο, δηλώνει ξανά αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες και λέει ότι δεν έπρεπε να γίνει γνωστό το όλο θέμα πριν πέσουν οι υπογραφές. Με λίγα λόγια, δηλαδή, ο Τοχίρ μάλλον δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έγινε και γιατί αντέδρασαν οι οπαδοί της Ιντερ,

δείχνοντας ότι θα προτιμούσε να κλείσει η δουλειά και απλά να το ανακοινώσουν χωρίς να έχει καταλάβει κανείς τίποτα πιο πριν...

Η ανακοίνωση του αφεντικού των Νερατζούρι αναφέρει: «Η Ιντερ στην μακρά και ένδοξη ιστορία της χαρακτηριζόταν πάντα για την ακεραιότητα της και την αφοσίωση της. Αυτή είναι η δική μας αποστολή: Να ακολουθήσουμε και να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση. Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου η Ιντερ πήρε μέρος σε αρκετές πριβέ συζητήσεις με στόχο την ενίσχυση της εντός και εκτός γηπέδου. Αυτές οι συζητήσεις θα πρέπει να παραμένουν πριβέ καθώς το να γίνονται δημόσια σχόλια πριν ολοκληρωθούν οι συμφωνίες, προκαλεί ζημιές.

Σε κάθε δουλειά που κάνω, πιστεύω ότι οι απαραίτητες αρχές για την επιτυχία είναι η σκληρή δουλειά, η τιμιότητα και η αξιοπιστία. Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ αυτές τις αρχές της Ιντερ και να βοηθήσω το κλαμπ να φτάσει στο πιο ψηλό σημείο. Ως πρόεδρος της Ιντερ, ο ρόλος μου είναι να αξιολογώ την απόδοση των δικών μας ανθρώπων και να θέτω στόχους για τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλο το επιτελείο. Δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν έξω από την Ιντερ να μας κριτικάρει δημοσίως. Θα υπερασπίζομαι την Ιντερ με κάθε μέσο που έχω στη διάθεση μου.

Στην Ιντερ ενεργούμε πάντα υπεύθυνα και με καλή πίστη, γι' αυτό και θα συνεχίσουμε να παίρνουμε αποφάσεις που θα είναι προς το συμφέρον του συλλόγου τώρα αλλά και στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα