Ψάχνεται για μεταγραφές η Μίλαν

19:43 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν διανύει την χειρότερη περίοδο της ιστορίας της και η μοναδική... μπάλα που παίζει είναι εκτός των τεσσάρων γραμμών. Μία μέρα μετά τον εντός έδρας αποκλεισμό από το Coppa Italia από την Ουντινέζε, υπάρχουν σενάρια που θέλουν τους Ροσονέρι να προσπαθούν να ενισχυθούν στην άμυνα αλλά και μία δυσάρεστη είδηση.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport υπήρξε συμφωνία με την Νάπολι για την ανταλλαγή

με δανεισμό των Κέβιν Κονστάντ και Πάμπλο Αρμέρο, όμως ο άσος από την Γουινέα χάλασε την τράμπα αφού αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στο «Σαν Πάολο».

Την ίδια στιγμή, όπως προκύπτει από την Mediaset, έχει γίνει κι άλλη κίνηση για την ενίσχυση της άμυνας. Υπάρχουν επαφές με την Πάρμα για την απόκτηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, Γκαμπριέλ Παλέτα για τον οποίο η Μίλαν είναι έτοιμη να δώσει 7 εκατ. ευρώ και το 50% του Ρικάρντο Σαπονάρα (το άλλο μισό ανήκει στην Σαμπντόρια).

Η κατάσταση στο «Σαν Σίρο» είναι απελπιστική και το μοναδικό πράγμα που δεν πάει προς το χειρότερο και παραμένει σταθερό είναι οι τραυματισμοί. Σαν συνέπεια αυτού, ο Κολομβιανός στόπερ, Κριστιάν Ζαπάτα, τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα