Το who is who των «εκλεκτών» του Βλάχου

17:43 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Βλάχος επέλεξε τους παίκτες που θέλει για την πρώτη ομάδα οι οποίοι και θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Αγγλία το προσεχές διάστημα. Για τους Παπαδημητρίου, Νικολιά και Ντούμπερετ το aek365 σας είχε παραθέσει το who is who τους το Σάββατο 30 Ιουνίου. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε από το aek365

το ποίοι είναι οι υπόλοιποι τέσσερις εκ των επτά εκλεκτών της ΑΕΚ. Οι Τσαμουρλίδης, Καπουράνης, Κοτσαρίδης και Γροντής.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ
Γυρίζει σπίτι του, όπως είχε υποσχεθεί πέρυσι το καλοκαίρι στο εαυτό του… Εκεί που ήταν από το 2006 μέχρι και πέρυσι που έλυσε το συμβόλαιο του. Αριστεροπόδαρος μπακ χαφ με εκπληκτικά σωματικά προσόντα που αξίζουν να δουλευτούν. Με ύψος 1.85μ. και δυνατό κορμί αποτελεί μια «επένδυση» για την ΑΕΚ που τον έφερε πίσω από τον ΑΟ Γλυφάδας (πρόλαβε να παίξει 7 ματς στην Φούτμπολ Λιγκ 2πριν πάθει κάταγμα κόπωσης στο μετατάρσιο τον Γενάρη). Τον ανακάλυψε το 2006 ο Σαβέφσκι από τα μέρη του Ντέμη (Αλεξανδρούπολη) και αμέσως ανέβηκε στην δεύτερη ομάδα. Διεθνής με την Παίδων και την Νέων, βλέπει ότι έχει τώρα μεγάλη ευκαιρία να παίξει στην αγαπημένη του ομάδα.

ΘΩΜΑΣ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ
Στα 22 του έχει την δεύτερη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του. Βρέθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Β’ εθνική το 2007, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί. Έχει περάσει εκτός από την ομάδα της Ηπείρου, από τον ΠΑΣ Πρέβεζα, την Λαμία και τον ΠΑΟ Ρουφ που αγωνιζόταν μέχρι και πέρυσι στην Φούτμπολ Λιγκ 2. Γεννημένος στην Κορυτσά στα 17 του ήταν ένα από τα καλύτερα ταλέντα της χώρα μας και το καλοκαίρι του 2007 πριν πάει στον ΠΑΣ τον ήθελε ο Αστέρας Τρίπολης που μόλις είχε ανέβει στην Α’ εθνική. Παίζει ως περιφερειακός επιθετικός (αριστερό και δεξί χαφ) και είναι δεξιοπόδαρος και πέρυσι ήταν βασικός στον ΠΑΟ Ρουφ. Κατάγεται από την Βόρειο Ηπειρο και έχει στην κατοχή του την ελληνική υπηκοότητα.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ
Εδώ και καιρό η ΑΕΚ έκανε το κόλπο γκρόσο και συμφώνησε με τον αρχηγό της ομάδας Νέων του ΟΣΦΠ. Βορειοελλαδίτης ο Κοτσαρίδης, έτοιμος να αποδείξει ότι αξίζει ευκαιρία σε μεγάλη ομάδα, κάτι που δεν κατάφερε στου Ρέντη. Γεννημένος τον Ιούνιο του 1992 ακολούθησε την προετοιμασία του Ολυμπιακού το 2008 επί Βαλβέρδε και υπέγραψε μετά επαγγελματικό συμβόλαιο. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ (και αμυντικό χαφ). Διαθέτει καλή ντρίπλα και εξαιρετικό σουτ με το αριστερό πόδι, ενώ αρέσκεται και στα στημένα. Είναι διεθνής στην ομάδα Νέων (δεν κλήθηκε για το EURO της Εσθονίας), με την Ελπίδων της χώρας μας. Τον ήθελε η γερμανική Αάχεν πριν ένα χρόνο, αλλά τελικά έμεινε στην δεύτερη ομάδα του ΟΣΦΠ παίζοντας βασικός και αναντικατάστατος. Στην ΑΕΚ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις όλη την εβδομάδα στα Σπάτα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΟΝΤΗΣ
Ο 18χρονος (γεννημένος στις 21 Αυγούστου του 1994 στο Δίστομο Βοιωτίας και κάτοικος Ηλιούπολης) είναι από τους πιο ντελικάτους χαφ της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ και μέλος των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών της για αρκετά χρόνια. Αριστεροπόδαρος χαφ, περισσότερο ε
Keywords
Τυχαία Θέματα