Βαλντές: Τιμή για όλους τους τερματοφύλακες

16:42 7/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με τις εμφανίσεις του τόσο με την Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με την Εθνική Ισπανίας, ο Ίκερ Κασίγιας εμφανίζεται να είναι υποψήφιος για την "Χρυσή Μπάλα" με τον Βίκτορο Βαλντές να υποστηρίζει πως θα ήταν τιμή για όλους τους τερματοφύλακες να απονεμηθεί ο τίτλος του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου στον Κασίγιας.

Σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Θα είναι τιμή για όλους τους τερματοφύλακες να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα» ένας γκολκίπερ. Παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλοι παίκτες, όπως είναι ο Ινιέστα για τον οποίο χαίρομαι

ιδιαίτερα για τις διακρίσεις που έχει γνωρίσει".
Όσο για τις ομοιότητες στο στυλ παιχνιδιού της Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα αλλά και για τον νέο προπονητή των Καταλανών δήλωσε: "Η φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα έχει γίνει πολύ ελκυστική τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πλέον και η εθνική Ισπανίας ακολουθεί στα χνάρια της. Είναι λογικό αυτό διότι πολλοί παίκτες της Μπαρτσελόνα αγωνίζονται και στην εθνική. Με τον Βιλανόβα δε θα υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές. Πρέπει να σκεφθούμε λογικά και να δούμε ότι πρέπει να περάσουμε στη μετά Γκουαρντιόλα εποχή. Δεν προβληματίζομαι, διότι γνωρίζουμε πολύ καλά τον Τίτο".

Keywords
Τυχαία Θέματα