Το... βιολί του ο Πλατανιάς

18:42 25/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν λέει να το "κουνήσει" από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανίων ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Εθνικού Αστέρα επικρατώντας με σκορ 3-0. Νίκη και για την Βέροια κόντρα στον Θρασύβουλο που με αυτό τον τρόπο "παραμονεύει" στη δεύτερη θέση μόλις δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0

Σε μεγάλα κέφια ήταν οι παίκτες του Πλατανιά

αφού έδειξαν να μην δυσκολεύονται κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Η ομάδα του Τίμου Καβακά επικράτησε με σκορ 3-0 και παρέμεινε με αυτό τον τρόπο στην κορυφή την βαθμολογίας.
Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς κάποιο τέρμα με τον Πλατανιά ωστόσο να έχει την υπεροχή. Οι παίκτες του Τίμου Καβακά σκόραραν μόλις επτά λεπτά αργότερα αφότου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μέρος.Ο Μαραγκουδάκης άνοιξε σκορ με ωραίο σουτ στο 52'. Οι Κρητικοί συνέχισαν να έχουν την υπεροχή ωστόσο ευτύχισαν να σκοράρουν στο 82' με τον Ναζλίδη. Επτά λεπτά αργότερα ο Μαρακουδάκης και πάλι σκόραρε και έκανε το 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτετσιώτης, Ραπτάκης (27' Μιρτσέτα), Τζανής, Δέντσας, Μαραγκός, Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες (83' Παπαζούδης), Δράμι (76' Πάγκαλος), Ναζλίδης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Παπαθανασίου (55' Λαγός), Πασκούλεφ, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Παντίδος, Μαστρογιάννης, Γιανγκλάντιν (28' Κασνέτσης), Πασάς, Νάστος, Γιακούμπι.

ΒΕΡΟΙΑ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-0

Νικηφόρα συνέχισε και η Βέροια η οποία επικράτησε δύσκολα του Θρασύβουλου με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ολιζαντέμπε στο 90ο λεπτό. με αυτή τη νίκη η "Βασίλισσα του Βορρά" βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ(Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμίρης, Μπάρμπας, Καλτσάς (67' Ολισαντέμπε), Μπαργκάν (58' Τάντιτς), Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Παγώνης, Σύρος, Βασιλείου, Ροκάστλ, Σκόνδρας, Ντακόλ, Βαγγελής (77' Ζουμπουλάκης), Ψιάνος, Βλάχος (87' Νικολάου).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Football League:

Παναχαϊκή-Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (86' Κωνσταντινίδης)
Διαγόρας-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-0
Πανσερραϊκός-Φωκικός 2-0 (85' Μπανγκουρά, 90' Τριανταφύλλου)
Καλλονή-Αναγέννηση Επανομής 1-0 (45' Μαρτσέλο)
Βύζας Μεγάρων-Αγροτικός Αστέρας 2-1 (4' αυτ. Ασπρίδης, 51' Μωυσίδης - 55' Καρακατσάνης)
Πλατανιάς-Εθνικός Αστέρας 3-0 (52', 89' Μαραγκουδάκης, 82' ΄Ναζλίδης)
Βέροια-Θρασύβουλος 1-0 (90' Ολισαντέμπε)
Πιερικός-Καλλιθέα 1-0 (41' Κουτσοσπύρος)

Πανθρακικός-Λάρισα 18:00

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Διαγόρας - Παναχαϊκή

Ηρακλής Ψαχνών - Πανσερραϊκός

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Καλλονή

Φωκικός - Βύζας Μεγάρων

Αναγέννηση Επανομής - Πλατανιάς

Αγροτικός Αστέρας - Βέροια

Εθνικός Αστέρας - Πανθρακικός<

Keywords
Τυχαία Θέματα