Το σκανάρισμα της Βασίλισσας

01:28 4/11/2014 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να γνώρισε εντός έδρας ήττα με -την πλασματική- διαφορά 19 πόντων από τον Ολυμπιακό, μπορεί να μετρά τρεις ήττες σε τέσσερα ματς και τώρα να πρέπει να πάει με... το μαχαίρι στα δόντια στην Ελευσίνα, ωστόσο η ΑΕΚ χθες έδωσε ενθαρρυντικά μηνύματα στον κόσμο της. Κι εκείνος τα έλαβε, στηρίζοντας καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα και -πολύ περισσότερο- χειροκροτώντας ζεστά στο τέλος. Παρά τις απουσίες της, την ανομοιογένειά της και τους τραυματισμούς

των Παπαντωνίου και Ίνγκλις, η Βασίλισσα ήταν εξαιρετική στην 1η και την 3η περίοδο, σαφώς καλύτερη του ισχυρότερου αντιπάλου της. Αρκεί μόνο αυτό όμως; Προφανώς όχι, αλλά ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει ακόμη μια εβδομάδα με τους παίκτες του, υποδεχόμενος δύο νέους ξένους, που αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά για την ΑΕΚ...

Παπαντωνίου: Στα 24,5 λεπτά που αγωνίστηκε έδωσε και την ψυχή του, γεγονός που δεν αποτυπώνεται με αριθμούς. Συνολικά, πέτυχε 4 πόντους, πήρε ισάριθμα ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ. Οι αυξημένες αρμοδιότητες του, η δυσκολία του αγώνα και το ότι προερχόταν από τραυματισμό δικαιολογούν εν μέρει τα 6 λάθη του.

Κάιλς: Στα σχεδόν 14 λεπτά που αγωνίστηκε δεν πέτυχε πόντο, αστοχώντας σε δύο σουτ. Ωστόσο, δεν ήταν αρνητικός. Μοίρασε τρεις ασίστ, έκανε και δύο κλεψίματα.

Σάκοτα: Αγωνιζόμενος για 27 λεπτά, τράβηξε την ομάδα στο σκορ με 15 πόντους, αν και δεν ξεκίνησε πολύ ζεστός. Παρότι αναγκάστηκε να συνεισφέρει για λίγα λεπτά και ως σέντερ, πήρε μόλις δύο ριμπάουντ

Κασελάκης: Το ότι ο κόουτς του εμπιστεύτηκε τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (πάνω από 29 λεπτά) επιβεβαιώνει πως ήταν καλός. Ιδίως στο α' ημίχρονο ήταν καταπληκτικός. Συνολικά, πέτυχε 10 πόντους και κατέβασε 4 ριμπάουντ.

Πολυτάρχου: Αγωνίστηκε λιγότερο από 4 λεπτά, προσφέροντας 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ράιτ: Ήταν θετικός και δήλωσε «παρών» στο σερί 9-0 της 3ης περιόδου. Σε 15,5 αγωνιστικά λεπτά, πέτυχε 6 πόντους, πήρε 1 ριμπάουντ, έκανε 1 κλέψιμο, έδωσε 1 ασίστ και έκανε 2 λάθη.

Καμπερίδης: Αγωνίστηκε 5,5 λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ουίλιαμσον: Στα 9,5 λεπτά χρόνου συμμετοχής που πήρε πέτυχε 3 πόντους και έκανε 1 λάθος. Άχρωμος και πάλι.

Τσιάκος: Παρά την απουσία του ξένου σέντερ, αγωνίστηκε 7,5 λεπτά. Πέτυχε 3 πόντους από τη γραμμή των βολών, μάζεψε και δύο ριμπάουντ.

Σαρικόπουλος: Το έργο του ήταν εξ ορισμού δύσκολο, αλλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Στα σχεδόν 26 λεπτά που αγωνίστηκε, έβαλε 7 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ και έκανε 2 κλεψίματα.

Μιλόσεβιτς: Αγωνίστηκε 14 λεπτά, ευστόχησε και στα 2 σουτ που επιχείρησε, πετυχαίνοντας 5 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ, έκανε ένα κλέψιμο, αλλά υπέπεσε 4 φορές στο ίδιο εκνευριστικό λάθος, κάνοντας «βήματα».

Ίνγκλις: Μπήκε μουδιασμένος στο α' ημίχρονο, γεγονός που εξηγείται απόλυτα από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Συνολικά, στα 24 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 9 πόντους, πήρε 3 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο. Στα μείον του η αστοχία στα τρίποντα (1/6) και τα 4 λάθη του. Με την χθεσινή παρουσία του όμως έδειξε την ψυχή του και με την εμφάνιση του στο β' ημίχρονο μέρος της κλάσης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα