Η «κατάρα» του Χοσέ Κάρλος

23:27 3/11/2014 - Πηγή: AEK365

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου η Κόρδοβα φιλοξενεί τη Ντεπορτίβο Λακορούνια. Δύο άνθρωποι της Κόρδοβα έχουν συνδέσει το όνομά τους με την Ντεπορ. Ο λόγος για τον προπονητή, Μίροσλαβ Τζούκιτς και για τον επιθετικό Σίσκο. Αλλά και για έναν άλλον.

Τον Χοσέ Κάρλος του οποίου η μεταγραφή στη Λα Κορούνια τον Ιούλιο «χάλασε» και από τότε έχει ξεκινήσει ένας εφιάλτης για τον Ισπανό μέσο, πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και νυν

της Κόρδοβα.

Ο Κάρλος δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ της Ντεπορ και «κόπηκε» καταλήγοντας στην Κόρδοβα, ουραγό της φετινής Πριμέρα. Προπονήσεις δεν μπορούσε να κάνει μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Ωστόσο η νεοφώτιστη Κόρδοβα προχώρησε στην απόκτηση του Χοσέ Κάρλος. Εξ αιτίας προβλημάτων στο αριστερό γόνατο ο Κάρλος έχει προλάβει να παίξει μόλις 20 λεπτά και αυτά ως αλλαγή στο 1-1 με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Και πάνω που είχε... φορτσάρει για να επιστρέψει στο παιχνίδι με την Ντεπορτίβο, την ομάδα που του «έκλεισε» την πόρτα τον Ιούλη, ο Ισπανός έγινε γνωστό πως δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και θα μείνει για καιρό ακόμα εκτός δράσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα