Το πρώτο βήμα ο ΝΟΒ

16:47 11/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στη σειρά των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, καθώς επικράτησε με 9-6 του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο του Λαιμού στον αποψινό πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο σημερινό ματς και πλέον θα πάει τη Μεγάλη Δευτέρα (19.30) στο Ιλίσιο με 1-0 στις νίκες και χρειάζεται άλλη μία για την πρόκριση. Οι πράσινοι από την πλευρά τους θα επιδιώξουν να στείλουν τη σειρά

σε τρίτο αγώνα.

Με βασικό όπλο την άμυνα και επιθετική αιχμή κυρίως τον Χρήστο Αφρουδάκη, που πέτυχε τα 5 από τα 9 γκολ, οι «μπέμπηδες» του ΝΟΒ επέβαλαν το ρυθμό τους και επιβλήθηκαν δίκαια.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9-6

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-0, 3-2, 2-2, 2-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Γούβης, Βελώνιας, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 5, Καρούντζος, Χρυσοσπάθης, Μιράλης 2, Τίγκας 2, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Αλβέρτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν., Σπυρόπουλος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 3, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας Π., Αφρουδάκης Γ. 1, Δερμιτζάκης Δ. 1, Φώσκολος, Τζαβάρας, Μιχαλόπουλος, Μπογαζιάνος, Γερακούδης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μοίραλης

Keywords
Τυχαία Θέματα