«Το πρόστιμο θα πάει στην Ε.Ε.Α.»

15:13 13/2/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου


Άφησε το «καρότο» στην άκρη και έπιασε (μόνο) το «μαστίγιο». Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες έβαλε κατά των παικτών και αποκάλυψε ότι με το πρόστιμο (του ενός μηνός) που τους επέβαλε θα εξοφληθεί η... εγγυητική επιστολή στην Ε.Ε.Α., αν και εφόσον καταπέσει, ενώ προανήγγειλε και δεύτερο πρόστιμο! Η συζήτηση της υπόθεσης των χρεών (στην ΕΕΑ) είναι προγραμματισμένη για αύριο το μεσημέρι (12:00).
Τι δήλωσε ο κ. Γεωργαντζόγλου

στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων»: «Σε περίπτωση, που πέσει η εγγυητική, κάτι που δεν θέλω να πιστεύω, το πρόστιμο που επεβλήθη στους παίκτες θα πάει γι' αυτό τον σκοπό. Όσον αφορά στους παίκτες, θα πρέπει να καταλάβουν πως έχω δώσει και τη ψυχή μου για την ομάδα. Αν επαναληφθεί άλλη παρόμοια εμφάνιση, όπως στην Ελευσίνα, θα πέσει κι άλλο πρόστιμο. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος γιατί ακόμα οι παίκτες μας δεν έχουν καταλάβει τι εστί να φοράς τη φανέλα της δύο φορές Κυπελλούχου Ευρώπης και της ομάδας, που έμαθε το μπάσκετ στους Έλληνες».
Και κατέληξε: «Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Το Σάββατο με τους Ικάρους Σερρών η νίκη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε ελπίδες να βγούμε τρίτοι. Θέλω να πιστεύω ότι αν μέσα στους παίκτες μας κυλάει αίμα κι όχι νερό, θα πρέπει να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. Τώρα, αν έλθει και η διαφορά των οκτώ πόντων που θέλουμε, καλώς να έλθει. Αυτό, που θέλουμε για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, είναι η νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα