Το πλεονέκτημα του ΑΠΟΕΛ για Τζιμπούρ

15:33 24/6/2014 - Πηγή: AEK365

Για την προσπάθεια που συνεχίζει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ κάνει λόγο σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα sentragoal.com.cy.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Οι βραδιές αγωνίας και αναμονής δεν είναι ασύνηθες φαινόμενο στους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Όπως συνέβαινε σε όλες τις μετεγγραφικές περιόδους, αυτό θα ισχύσει και στην

τρέχουσα.
Οι εξελίξεις μετατίθενται από τη μια μέρα στην άλλη, με την όλη ιστορία να μοιάζει (επί της παρούσης) με μπλεγμένο κουβάρι.
Με τους υποψήφιους στόχους στην επίθεση και το πάρε-δώσει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο θέμα του Τομάς ντε Βινσέντι (συν τις εναλλακτικές λύσεις), εξυπακούεται πως ο πήχης βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά.
Ειδικά, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Η διοίκηση προσπαθεί να κάνει το καλύτερο, όχι μόνο για τα οικονομικά της αλλά και για τις ισορροπίες μέσα στο τμήμα, γι' αυτό και το σχέδιο Β που έχει ήδη έτοιμο.
Οι ιθύνοντες στην εταιρεία είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια για να προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό ικανό επιθετικό και επιτελικό μέσο, δύο θέσεις που κρίνονται πως αποτελούν «κλειδί» για την πορεία που θα διαγράψει η ομάδα, ιδιαίτερα στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Είναι γι' αυτό που δεν εγκαταλείπεται η περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ, παρά το ενδιαφέρον που υφίσταται εδώ και τρεις εβδομάδες. Θέλουν να περάσουν... χειροπέδες στον Αλγερινό, με το προσωνύμιο «Τρομοκράτης». Ο 30χρονος προσπαθεί να απεμπλακεί από τις συμβατικές του υποχρεώσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κάτι που αν γίνει εφικτό θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».
Η πλευρά του Ράφικ βρίσκεται σε επαφές με τον αγγλικό σύλλογο και θεωρεί πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι εφικτό να εξασφαλίσει την ελευθέρα του. Τις εξελίξεις παρακολουθεί και η ΑΕΚ Αθηνών. Το γεγονός, όμως, πως η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική, δίνει στον ΑΠΟΕΛ σημαντικό πλεονέκτημα στη διεκδίκηση του παίκτη.
Σχετικά με τον Ντε Βινσέντι, μπήκε η εβδομάδα και νέα από τον Πειραιά ακόμα δεν υπάρχουν . Και όσο παρατηρείται στασιμότητα, αρχίζουν να βγαίνουν από το συρτάρι οι εναλλακτικές επιλογές, μία εκ των οποίων είναι και ο 25χρονος Αργεντινός Βέκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα