Ανακοίνωσε Νίκο Φερνάντεθ ο Αστέρας Τρίπολης

14:30 24/6/2014 - Πηγή: AEK365

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο 28χρονος Νίκολας Φερνάντεθ με την ομάδα της Αρκαδίας να ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού επιτελικού μέσου.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Νίκολας Φερνάντεθ αγωνίστηκε στην Λα Χόγια Λόρκα με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Σε 37 παιχνίδια έβαλε 6 γκολ.
Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:
Ο Αλμπέρτο Νικόλας Φερνάντεζ (Νίκο) θα είναι ποδοσφαιριστής του Αστέρα για τα επόμενα τρία χρόνια και θα φοράει το Νο11. Ο Νίκο

αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Λα Χόγια Λόρκα στη θέση του επιτελικού χαφ.
Ο Αλμπέρτο Νικόλας Φερνάντεζ (Νίκο) γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1986 και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα. Με παρακολούθησαν άνθρωποι της ομάδας σε κάποια παιχνίδια και στη συνέχεια έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Θεωρώ πώς έκανα μία πολύ καλή επιλογή να έρθω στον Αστέρα και πώς είναι ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου.
Το ότι θα παίξω στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Θέλω να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του και εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν ξέρω πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο έμαθα κάποια πράγματα το τελευταίο διάστημα.».

Keywords
Τυχαία Θέματα