«Το πιο δύσκολο πρωτάθλημα»

18:46 1/5/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Νικολάκης έφτασε στις 7 κατακτήσεις τίτλων στην Α1, πήρε το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ με τον Ολυμπιακό (με τον σύλλογο να έχει τρία σερί) και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε αρχικά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του.

«Πήραμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια παίξανε κυριολεκτικά σαν... άντρες. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ δύσκολή, όμως οι παίκτριές μου ήταν μαχήτριες. Περάσαμε πολλά φέτος, όμως είναι τεράστια υπόθεση η κατάκτηση τριών συνεχόμενων νταμπλ από

τον Ολυμπιακό. Αμφισβητηθήκαμε λίγο μετά την ήττα μας στο προηγούμενο παιχνίδι εδώ με τον Παναθηναϊκό, αλλά τα κορίτσια έδειξαν πως έχουν αθλητικό εγωισμό. Τον χάρηκα πάρα πολύ τον τίτλο. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών με εγχειρήσεις, αλλάξαμε ξένες παίκτριες», είε
Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων τον τίτλο «σε αυτόν με τον οποίον μιλάω καθημερινά την τελευταία εβδομάδα, τον πατέρα μου που έχει φύγει εδώ και 20 χρόνια, αλλά και στην κόρη μου. Επίσης στους φιλάθλους μας που μας στήριξαν αλλά και στους δύο πολύ μεγάλους προέδρους του Ολυμπιακού τον Μιχάλη Κουντούρη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που σαρώνουν όλους τους τίτλους σε όλα τα αθλήματα τα τελευταία χρόνια».

Στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων τα χαμόγελα και οι σέλφι περίσσευαν με την Αλίκη Κωνσταντινίδου (πανηγύρισε φέτος τους πρώτους της τίτλους) να δηλώνει: «γι' αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό και αισθάνομαι ευτυχισμένη για αυτό το πρωτάθλημα», ενώ η αρχηγός των ερυθρόλευκων Στέλα Χριστοδούλου παραδέχθηκε: «Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ. Δώσαμε δικαιώματα με κάποιες κακές εμφανίσεις, αλλά όταν κρίνεται ένας τίτλος, αυτή η ομάδα είναι πάντα εδώ»

Στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Ρούσης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το συνολικό πρόσημο της προσπάθειας του φετινού Παναθηναϊκού.
«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και στους τελικούς δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μόνο στο τελευταίο παιχνίδι δεν μπορέσαμε να δείξουμε τα στοιχεία του παιχνιδιού μας και να κάνουμε την υπέρβαση. Είχαμε βάλει ένα πλάνο, όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, καθώς κινδυνεύαμε με υποβιβασμό τότε. Σιγά-σιγά και με πολύ δουλειά καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό σε πρωτάθλημα και κύπελλο», είπε ο τεχνικός του τριφυλλιού ο οποίος έβαλε ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν: « Πλέον ο επόμενος στόχος είναι η κορυφή και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με βάση τον κορμό που έχουμε φτιάξει και να προσθέσουμε 1-2 ποιοτικές λύσεις, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις Ελληνίδες αθλήτριες. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτές, αφού έχουν κερδίσει το σεβασμό όλων και των αντιπάλων, το δικό μου τον έχουν κερδίσει εδώ και πολύ καιρό, καθώς τις βλέπω στις προπονήσεις όλη τη χρονιά. Μας αφήνει μία γλυκόπικρη αίσθηση αυτή η χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα