Το Περιστέρι, ο "Κωστέ" και στο... περίμενε

10:26 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Πρόταση της Έβερτον για τον Κώστα Μανωλά, ύψους 500.000 ευρώ, αναμένουν έως τη Δευτέρα στην ΑΕΚ σύμφωνα με την εφημερίδα: "Το αργότερο τη Δευτέρα πρόκειται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με την πλευρά του παίκτη ωστόσο να παραμένει επιφυλακτική. Και όλα αυτά τη στιγμή που εξελίξεις με τον αόρατο επενδυτή δεν υφίστανται και στην ΠΑΕ αναζητούν άλλους πόρους, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανή την ομάδα". Από εκεί και πέρα σημειώνεται ότι έγιναν οι πρώτες καταθέσεις στους λογαριασμούς των παικτών, όπως επίσης και "την υπόσχεση ότι

θα λάβουν κι άλλα ευρώ την επόμενη εβδομάδα".

SPORTDAY

Η δήλωση του Γιάννη Βλάχου "Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε καταλήξει είτε θετικά είτε αρνητικά" δεσπόζει στην εφημερίδα η οποία στέκεται στις διοικητικές ζυμώσεις που γίνονται στην ΑΕΚ. Μάλιστα η SD τονίζει: "Η υπόθεση φαίνεται να «κολλάει» στις συνεχείς διαβουλεύσεις για τους όρους του προσυμφώνου. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές θέλουν να διασφαλίσουν πως δεν θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο, λόγω απροσεξίας ή βιασύνης υπό την πίεση των 45 ημερών.

Πιθανότατα η κατάληξη, στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Βλάχος, αφορά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας. Το... MoU είναι το αντικείμενο συζήτησης των δύο πλευρών, αφού η διοίκησης της «Ένωσης» και ο Αραβας θεωρούν πως η ύπαρξη ενός επισήμου εγγράφου θα αποφορτίσει λίγο το κλίμα.
Δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνει νέα συνάντηση Αδαμίδη - Βλάχου, οι οποίοι θα συζητήσουν τα δεδομένα που υπάρχουν και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξει αρνητική τροπή στην υπόθεση, πηγάζει από τη δυσαρέσκεια του υποψήφιου επενδυτή για κάποιες αντιδράσεις της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ σε αιτήματα ή όρους που θέλει να περάσει και φυσικά αφορούν στο ξεκαθάρισμα του ύψους των χρεών". Σχετικά με το θέμα Μανωλά - Έβερτον η εφημερίδα τονίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον των Άγγλων όμως έχουν ταβάνι τις 300.000 ευρώ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον νεαρό αμυντικό.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με το ματς στον Ατρόμητο ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα: "Μισός τίτλος στο Περιστέρι" τονίζεται: "Όλα τα λεφτά εδώ που φτάσαμε η αναμέτρηση με την ομάδα του Δώνη και των δανεικών του Ολυμπιακού. Δεν μένει με τίποτα έξω από το... κόλπο του πρωταθλήματος η ΑΕΚ, αν κερδίσει τον Ατρόμητο. Αποφασισμένοι όλοι στην Ένωση να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, ότι και να αντιμετωπίσουν αύριο. Κινητοποιείται όλο το ποδοσφαιρικό παρακράτος για να μην περάσει νικηφόρα η ΑΕΚ, αλλά η δίψα και το πάθος των παικτών του Κωστένογλου τους κάνει ικανούς να ισοπεδώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους". Στα διοικητικά σημειώνεται ότι ο Σταύρος Αδαμίδης έχει παρακάμψει τον Γιάννη Βλάχο (με τον οποίο ωστόσο θα έχει σήμερα ραντεβού" και μιλάει απευθείας με τον υποψήφιο ιδιοκτήτη, με τον πρόεδρο μάλιστα της ΠΑΕ να τονίζει στον (άγνωστο) επιχειρηματία ότι "πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Τα αγωνιστικά δεσπόζουν και στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ η οποία καλεί τους παίκτες να "κλείσουν τα στ

Keywords
Τυχαία Θέματα