Νίκη για καλά Χριστούγεννα

09:01 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει την νίκη για να ολοκληρώσει επιτυχώς τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2011 στο πρωτάθλημα. Οι "πράσινοι" έχουν δυο παιχνίδια λιγότερα από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και θέλει να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα

που έχει. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αν και πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο δεν θα καθίσει στο πάγκο αλλά θα βρίσκεται σε ένα από τα μπουθ του Σταδίου.

Έτσι λοιπόν, χρέη πρώτου προπονητή, όπως και στην Νέα Σμύρνη, θα αναλάβει ο Νούνο Γκόμες με τον Παναθηναϊκό να παρατάσσεται με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και με αμυντική τετράδα αποτελούμενη από τους Μαρίνο, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλο. Κατσουράνης και Σιμάο θα παίξουν στα χαφ με τους Ζέκα και Κουίνσι να κινούνται στις πτέρυγες και τον Κλέιτον να βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τον Λέτο. Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι Καρνέζης, Καραγκούνης, Ρούντολφ, Βύντρα, Σαριέγκι, Μαυρίας και Βιτόλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε τέσσερις αναμετρήσεις κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναθηναϊκός δυο σερί χρονιές, 2008-09 και 2009-10, "γκέλαρε" με την ομάδα της Τρίπολης να αποσπά ισοπαλία με το ίδιο σκορ, 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα