Το παρασκήνιο της κλήσης του Γκέκα στην Εθνική

09:42 1/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κλαούντιο Ρανιέρι κάλεσε τον Φάνη Γκέκα για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του EURO 2016, με Φιλανδία και Β. Ιρλανδία, και η εφημερίδα SPORTDAY παρουσιάζει το παρασκήνιο της κλήσης του 34χρονου επιθετικού.
Ο Γκέκας συμφώνησε με την Ακίρσασπορ από τα μέσα Ιουλίου και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βλέποντας τον Ρανιέρι να μην επικοινωνεί μαζί του έλεγε στο περιβάλλον του "Εγώ θα βγω πρώτος σκόρερ στην Τουρκία και ας μην με καλέσει

ποτέ".
Αρχικά, ο 34χρονος επιθετικός δεν είχε κληθεί για τα δυο προσεχή παιχνίδια της Εθνικής, κάτι που προκάλεσε αίσθηση στην Τουρκία με τον ίδιο να συνεχίζει να βάζει γκολ με τελευταίο "θύμα" του την Φενέρμπαχτσε κόντρα στην οποία σκόραρε δυο φορές.
Ο Κώστας Κατσουράνης εμφανίζεται να επικοινωνεί με τον Γκέκα και να του λέει να μην παρατήσει τη προσπάθεια και, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ρόλο στην κλήση του επιθετικού της Ακίρσασπορ έπαιξε τα όσα είπε ο Γιώργος Καραγκούνης στον Ρανιέρι για τον Γκέκα.
Σημειώνεται πως φέτος ο Γκέκας, πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της Εθνικής με 24 τέρματα, έχει έξι γκολ σε τέσσερις αγώνες και έχει φέρει την Ακίρσασπορ στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα