Παπαδόπουλος: Αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ για τίτλο, ποιος θα πάει;

09:27 1/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό δεν είναι μυστικό όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εξηγώντας πως για αυτό αποφάσισε να έρθει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SPORTDAY, ο 33χρονος επιθετικός τόνισε: "Στο πρωτάθλημα μας μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Και αν παίζεις και

καλά, έρχονται και αυτά τα σκορ. Όταν είσαι ΠΑΟΚ, δεν σταματάς ποτέ... Δεν πηγαίνεις να κερδίσεις 1-0 ή 2-0. Έχουμε εξαιρετική ψυχολογία, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και αυτό είναι σημαντικό".
Για το γεγονός πως ήταν από τους πρώτους που μίλησαν για πρωτάθλημα, ο Παπαδόπουλος δήλωσε: "Αν δεν πάει ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο, τότε ποιος θα πάει σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα; Ήρθα και από την αρχή είπαμε ότι πάμε για πρωταθλητισμό. Δεν ήταν μυστικό, αυτός είναι ο στόχος μας".
Ο Παπαδόπουλος μίλησε και για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην, ουραγό του γαλλικού πρωταθλήματος, Γκινγκάμπ για τους ομίλους του Europa League: "Το είδαμε αυτό και με την Καλαμαριά. Δεν κοιτάμε σε ποια θέση είναι η Γκινγκάμπ. Μάλιστα επειδή θέλει να αποδείξει πράγματα, είναι πιο επικίνδυνη. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Εμείς πάμε να κερδίσουμε, αλλά και η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα".
Τέλος, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο φίλαθλο του Εθνικού: "Ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό, όταν δεν υπάρχουν νόμοι και τιμωρίες. Ελπίζουμε να μην έχουμε θύματα και ποδοσφαιριστές".

Keywords
Τυχαία Θέματα