Το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΕΚ

17:20 14/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η Α.Ε.Κ δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο έδωσε το παρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε ο WIN Hellas ( www.winhellas.gr ) συνεργασία με την Active Media. Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν μέλη της διοίκησης αλλά και αθλητές από τα τμήματα χάντμπολ, βόλεϊ και στίβο. Συγκεκριμένα το παρών έδωσαν ο γενικός γραμματέας, Βασίλης Τόγελος, ο αντιπρόεδρος,

Κώστας Παπαδημητρίου και ο ταμίας, Κώστας Κωλέττης. Από την ομάδα χάντμπολ παραβρέθηκαν οι Γιώργος Βακάλης, Ευγένιος Κουλούρης, Νίκος Κοκολοδημητράκης και Αντώνης Κόντης. Το γυναικείο βόλει εκπροσώπησαν οι Ράνια Γκούζου και Γιώτα Γκιουζέλη και από τον στίβο παραβρέθηκε η Έλενα Καφούρου. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πήγαν για την ενίσχυση των σκοπών του WIN Hellas κατά της κακοποίησης των γυναικών.

Σκοπός του W.I.N. HELLAS είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για τη θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής «κακοποίηση», στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Με τη βοήθεια ψυχολόγων, ψυχοθεραπευτών και ειδικευμένων ομιλητών, παρέχει κάθε αναγκαία ψυχολογική και ηθική υποστήριξη στις γυναίκες που υποφέρουν και έχουν διαμορφώσει ένα «σπασμένο» (κακοποιημένο) συναισθηματικό σύστημα και τρόπο ζωής. Παρέχει πληροφορίες, οδηγίες και συμβουλευτική υποστήριξη, μέσω ενός εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, που ονομάζεται « Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου».

Παράλληλα, o W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες, παρέχοντας νομική καθοδήγηση και φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Keywords
Τυχαία Θέματα