Καραγκούνης: Ήταν ένα ξέσπασμα

18:18 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη εβδομάδα και έπειτα από αρκετές αγωνιστικές, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Πανθρακικού με τον Θανάση Καραγκούνη να υπογραμμίζει πως η νίκη αυτή ήταν ένα ξέσπασμα του ίδιου και των συμπαικτών του λόγω του άγχους και της πίεσης που ένιωθαν και πρόσθεσε πως ευελπιστεί αυτό το ξέσπασμα να συνεχιστεί και κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καραγκούνης στην NOVA
- Για τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό: "Ήταν ένα ξέσπασμα σε ομαδικό επίπεδο γιατί υπήρχε πολύ άγχος και πολλή πίεση. Τελικώς καταφέραμε να πάρουμε τους

τρεις πόντους και πιστεύω ότι δε χρειάζεται να μείνουμε άλλο σε αυτό το ματς. Πέρασε, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που ήταν ό,τι έπρεπε για μας αλλά τώρα πρέπει να σκεφτούμε μόνο το ματς με τον Πανιώνιο στο οποίο πρέπει να κάνουμε το ίδιο".
- Για το ματς με τον Πανιώνιο: "Πιστεύω πως πάλι θα έχουμε λίγο το άγχος και την πίεση επειδή είναι ένα ντέρμπι αυτό με τον Πανιώνιο. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι το δημιουργικό άγχος κι όχι της πίεσης και του να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν τον έχω παρακολουθήσει, τον βλέπω όμως μόνο και μόνο από τη βαθμολογία ότι είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, αλλά όπως είδα έχασε από τον ΠΑΟΚ κι ας ελπίσουμε ότι θα αρχίσει η κάθοδος κι η άνοδος για μας".
- Για το τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος για να φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη: "Πρώτα απ' όλα να το πιστέψουμε και να δώσουμε όλοι το 100%. Τώρα το τί πρέπει να κάνει αγωνιστικά αυτά είναι θέματα του προπονητή. Εμείς πρέπει να βάλουμε τη θέληση".

Keywords
Τυχαία Θέματα