Το γήπεδο, ο Πλατέλλας και τα σχέδια Δέλλα

09:18 18/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τα "τελικά σχέδια για το Ναό" γράφει η εφημερίδα σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ τονίζοντας: "Ο Μελισσανίδης από την Σαρδηνία είχε συνεχή επικοινωνία με αρχιτέκτονες Μαγιοβιέτσκι και Κυρατσού που έχουν αναλάβει τα σχέδια για την "Αγιά Σοφιά" και με την επιστροφή του στην Αθήνα, στα τέλη του μήνα, το θέμα του γηπέδου θα μπει στην τελική του ευθεία. Συνεχείς οι επαφές του Τίγρη

και με τους επιχειρηματίες που θα στηρίξουν οικονομικά το πρότζεκτ της κατασκευής του καλύτερου γηπέδου του κόσμου, αλλά και με τους υποψήφιους χορηγούς για την εμπορική του ονομασία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος". Για τα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει πως προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Πλατέλλας και η περίπτωσή του εξετάζεται.

SPORTDAY

Για διπλό μεταγραφικό χτύπημα της ΑΕΚ κάνει λόγο η εφημερίδα αναφέροντας: "Κολοβέτσιο για την άμυνα, Πλατέλλα για το κέντρο θέλει η Ένωση".

LIVE SPORT

Για τον Πλατέλλα γράφει και η Live Sport: "Βλέπει Πλατέλλα η ΑΕΚ" τονίζει και προσθέτει ότι η ομάδα δίνει σήμερα νέο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο με τον Δέλλα να δοκιμάζει πράγματα.

GOAL

Για τις δοκιμές του Δέλλα στην προπόνηση γράφει το Goal: "Ο Δέλλας δοκίμασε για πρώτη φορά 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο". Στα μεταγραφικά σημειώνεται πως προτάθηκε ο Πλατέλλας που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα