Το εστιατόριο «Game of Thrones» ανοίγει τις πύλες του!

21:56 5/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ποιος δε θα ήθελε να ζήσει ένα φαγοπότι αλά Game of Thrones έχοντας μάλιστα τη διαβεβαίωση ότι κανένα δηλητήριο δεν κρύβεται στα φαγητά;

Όσοι λοιπόν έχουν αυτό το όνειρο θα το πραγματοποιήσουν στο εστιατόριο του Andaz Hotel στο Λονδίνο σε ένα τριήμερο φαγοπότι από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου!

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δηλώνει φανατικός θαυμαστής της σειράς κι έτσι αποφάσισε να κάνει ένα τριήμερο φαγοπότι εμπνευσμένο από

τα φαγητά που καταναλώνουν οι ήρωες της σειράς κατά τη διάρκεια των τραπεζιών και των εορτών.

Φυσικά, όλα όσα θα σερβιριστούν θα είναι ίδια με αυτά που τρώνε οι ήρωες της διάσημης σειράς. Οι πελάτες θα απολαύσουν τα ποτά και τα φαγητά που απολαμβάνουν οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες, μάλιστα ο σεφ αναφέρει πως στα πιάτα συμπεριλαμβάνεται και η πίτα που δηλητηρίασε τον Τζόφρι (ας ελπίσουμε χωρίς το δηλητήριο)!

Δυστυχώς όμως, αν θέλατε να πάτε, οι θέσεις έχουν ήδη κλείσει ασφυκτικά. Μάλιστα, οι τυχεροί πελάτες, για να εξασφαλίσουν μια θέση στο γεύμα έπρεπε να απαντήσουν σε δυο ερωτήσεις. Η πρώτη ήταν: «Ποιος είναι ο αγαπημένος τους χαρακτήρας;» και η δεύτερη ήταν «τι θα μαγείρευαν για να κατακτήσουν τη καρδιά του αγαπημένου τους ήρωα;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεύμα έχει τη στήριξη και της παραγωγής της σειράς!

Keywords
Τυχαία Θέματα