Το έσωσε στο τέλος ο Ατρόμητος

21:25 7/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 1-1

Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Χέρι χέρι συνεχίζουν Βέροια και Ατρόμητος, που συμβιβάστηκαν με το 1-1.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στον Ατρόμητο, με τον Καραμάνο στο 11ο λεπτό να κάνει το σουτ κει την μπάλα να κοντράρει σε σώματα, ενώ στο 16' ο Χίναρντ είπε

όχι σε σουτ του Ούμπιντες και στο 18' ο Ντουμίτρου αστόχησε από ιδανική θέση. Τελικά όμως στο 27ο λεπτό, η Βέροια ήταν εκείνη που πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Καλτσάς εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Γκορμπούνοφ έκανε κακή έξοδο, οι αμυντικοί του Ατρομήτου δεν απομάκρυναν την μπάλα και ο Ντουμίτρου την έσπρωξε με κοντινό πλασέ στα δίχτυα. Στο 3ο λεπτό ο Μαρσελίνιο σούταρε πολύ άστοχα από ιδανική θέση, ενώ στο 39' ο Καλτσάς επιχείρησε το σουτ αρκετά έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Κατσουράνη, με τον Γκορμπούνοφ να σώζει το γκολ τελευταία στιγμή προ του Ντουμίτρου με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 49' ο Μπατιόν έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, η μπάλα έφτασε στον Κάμπορα που έκανε το γυριστό αλλά ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια, ο Ατρόμητος βγήκε στην κόντρα, ο Χίναρντ έκανε κακή εκτίμηση στην έξοδό του, με τον Ναπολεόνι να παίρνει την μπάλα, να την αφήνει για τον Ούμπιντες, που σούταρε πάνω στον γκολκίπερ της Βέροιας. Στο 52ο λεπτό ο Καλτσάς έκανε το σουτ από πλάγια θέση, με τον Κάμπορα να μην προλαβαίνει να βάλει την προβολή, ενώ στο 81' ο Τάτος έδωσε στον Μπεν, αυτός έβγαλε τη χαμηλή σέντρα από αριστερά, με τον Κάμπορα να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή από κοντά. Και τελικά στο 89ο λεπτό, ο Καραμάνος έδωσε στον Μπρίτο, που μπήκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ από αριστερά για να νικήσει τον Χίναρντ και να διαμορφώσει το 1-1. Στις καθυστερήσεις οι δύο ομάδες είχαν από μια μέγάλη φάση για να κλέψουν τη νίκη.

ΒΕΡΟΙΑ: Χίναρντ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μαραγκός, Βάσκες (66' Τάτος), Μπατιόν, Ντουμίτρου (74' Μπεν), Καμπαγέρο (76' Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί (54' Μπρίτο), Φυτανίδης, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία (77' Καράσκο), Ούμπιντες, Κιβρακίδης, Μαρσελίνιο (54' Δημούτσος)

Keywords
Τυχαία Θέματα