Χουγκάζ: Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ

20:19 7/2/2015 - Πηγή: AEK365

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχθηκε ο Κρις Χουγκάζ τόνιζοντας ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Ήταν δίκαιη. Θέλαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε σε αυτό το ματς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, βάλαμε καινούρια πράγματα, αλλά δεν στέκομαι σε δικαιολογίες. Σίγουρα λείπουν

άτομα στην ομάδα, ίσως πρέπει να γίνουν και κάποιες προσθήκες. Περίμενα καλύτερη αντίδραση ιδίως στα τελευταία λεπτά. Περιμένω καλύτερη άμυνα, γιατί το σκορ με καλές ομάδες όπως η ΑΕΚ, δεν πρέπει να ανεβαίνει τόσο πολύ. Είμαι εδώ επειδή πονάω αυτή την ομάδα. Ήμουν και στα εύκολα με ρόστερ, μπάτζετ. Τώρα στα δύσκολα ίσως με λένε τρελό που είμαι εδώ. Έχω την τύχη να ζω αυτή τη ομάδα πολλά χρόνια. Είμαστε σε δύσκολη καμπή. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να βγει η ομάδα από αυτή την θέση. Πρέπει να γίνουν κινήσεις για να βρούμε από αυτή την θέση. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε καλά τα πράγματα και ότι η ομάδα θα πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Διαμαντόπουλος τόνισε: «Η νίκη της ΑΕΚ ήταν δίκαιη. Ήταν καλύτερη από εμάς. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, δουλέψαμε πολύ στη διακοπή. Έχουμε τα γνωστά προβλήματα. Σίγουρα δεν είναι λίγο να λείπει ο καλύτερος παίκτης σου. Η ΑΕΚ ωστόσο, έχει καλύτερη ποιότητα, πιο γεμάτο ρόστερ. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς.

Σχολιάζοντας την επιστροφή του στα παρκέ, είπε: «Είμαι χαρούμενος μεν, αλλά δεν είναι στοιχείο στο οποίο μπορούμε να σταθούμε τώρα, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του Πανιωνίου. Μακάρι να καταφέρω να βοηθήσω περισσότερο και εγώ και όλοι, στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα