Το έσωσε η Σανταντέρ

21:02 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΑΣΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ- ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: 1-1
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν
Στο 1-1 έμεινε ξ Σανταντέρ με τη Χιχόν, σε ένα ματ το οποίο ήταν σαφώς ανώτερη.
Η Σανταντέρ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 3ο μόλις λεπτό ο Στουάνι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Πάμπλο να απομακρύνει, ενώ στο 11' το σουτ του Ακόστα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 17ο λεπτό και πάλι ο Χουάν Πάμπλο είπε όχι στο

σουτ του Αντριά, ενώ στο 29' το σουτ του Μπερνάρδο σταμάτησε στο δοκάρι της Χιχόν.
Παρότι η Σανταντέρ έχανε τις ευκαιρίες, η Χιχόν ήταν εκείνη που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41' με το κοντινό πλασέ του Μπαράλ.
Η Σανταντέρ πίεσε στη συνέχεια και έφερε το ματς στα ίσια στο 75ο λεπτό με τον Στουάνι να νικά τον Χουάν Πάμπλο με σουτ μέσα από την περιοχή.
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Τόνιο, Άλβαρο, Τορεχόν, Μπερνάρδο, Κριστιάν, Αντριάν, Ντιόπ (77' Χάιρο), Αράνα, Ακόστα (77' Κόλσα), Μουνίτις (60' Μπακιρτζίογλου), Στουάνι.
ΧΙΧΟΝ: Πάμπλο, Ορφίλα, Μποτία, Γκρέγκορι, Κανέγια, Ριβέρα (66' Γκάλβες), Εγουρέν, Ντε λας Κουέβας, Καρμέλο (57' Μεντί), Κολούνγκα, Μπαράλ.

ΜΠΕΤΙΣ- ΧΕΤΑΦΕ: 1-1
Γήπεδο: Σαρδινέρο
Στο 1-1 έμειναν Μπέτις και Χετάφε μετά από ένα μέτριο ματς.
Η Μπέτις έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 7ο μόλις λεπτό, καθώς ο Φαμπρίσιο είπε εντυπωσιακά όχι σε προσπάθεια του Γκουίθα, ενώ στο 15' ο Κάστρο αστόχησε από καλή θέση.
Η Μπέτις κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 51ο λεπτό, καθώς ο Μοντέρο τροφοδότησε τον Μολίνα και εκείνος μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 με όμορφο πλασέ.
Ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Ντοράδο έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έκανε το 1-1.
Στο 63ο λεπτό ο Φαμπρίσιο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μικού, ενώ
ΜΠΕΤΙΣ: Φαμπρίσιο, Παουλάο, Ντοράδο, Νάτσο, Νέλσον, Μπενιάτ, Ιρινέι, Μοντέρο, Χουάνμα (74' Περέιρα), Κάστρο (46'), Μολίνα (59' Σάντα Κρους).
ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Βαλέρα, Ντίας, Τόρες, Μανέ, Λασέν, Κασκέρο, Μπαράδα (46' Κάστρο), Γκαβιλάν (68' Σαράμπια), Γκουίθα, Μικού (90' Αλέξις).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα