Σώθηκε στο τέλος η Τζένοα

21:02 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

TZENOA- ΠΑΡΜΑ: 2-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις
Με ένα γκολ του Παλάσιο στο 96ο λεπτό η Τζένοα πήρε τελικά την ισοπαλία 2-2 από την Πάρμα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Πάρμα, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Λουκαρέλι έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα, αλλά στη συνέχεια ο Γκόμπι με νέα προσπάθεια έγραψε το

1-0.

Η Τζένοα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 11ο λεπτό, καθώς ο Γιάνκοβιτς αστόχησε από πολύ καλή θέση, ενώ στο 39' ο Μιράντε απέκρουσε το σουτ του Παλάσιο.
Στο 40' ο Τζιοβίνκο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.
Οι «παρμένζι» διπλασίασαν τα τέρματα του στο 53ο λεπτό, καθώς ο Φρέι σταμάτησε το σουτ του Τζιοβίνκο αλά στη συνέχεια ο Φλοκάρι από κοντά έκανε το 2-0.
Η Τζένοα κατάφερε να μειώσει στο 79ο λεπτό με το πέναλτι του Παλάσιο, ο οποίος χρειάστηκε και δεύτερη προσπάθεια για να νικήσει τον Μιράντε, το οποίο δόθηκε για χέρι του Μοντέστο.

Η Τζένοα πήρε την ισοπαλία με ένα γκολ του Παλασιο το 90+6'.
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Ρόσι, Γκράνβιστ, Καλάντζε, Μορέτι (68' Ζε Εντουάρδο), Βελόσο (57' Μέστο), Μπελούτσι (90' Γιορκέρα), Κούτσκα, Κονστάντ, Παλάσιο, Γιάνκοβιτς.
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τζακάρντο, Φεράριο, Λουκαρέλι, Γκαλόπα, Μαριγκά, Μουσάτσι (57' Μορόνε), Μπιαμπιανί, Γκόμπι (27' Μοντέστο), Φλοκάρι (60' Βαλιάνι), Τζιοβίνκο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα