Το επί κοντω πάει... Παλαιό Φάληρο

18:11 9/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο στίβος, και πιο συγκεκριμένα το άλμα επί κοντώ, βγαίνει φέτος ... στην παραλία. Η διεξαγωγή του 2ου Athens Street Pole Vault, με Κύριο Χορηγό την DHL, είναι γεγονός! Η δεύτερη στάση της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης του ΣΕΓΑΣ θα φιλοξενηθεί φέτος στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, σε ένα χώρο που συγκεντρώνει χιλιάδες πολίτες της Αττικής καθημερινά.

Η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί

το απόγευμα του Σαββάτου 10 Μαΐου, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων αθλητών από την Ευρώπη, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν από νωρίς μια επίδοση υψηλού επιπέδου. Κορυφαίος εξ' αυτών ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014, Κώστας Φιλιππίδης, στον πρώτο του αγώνα επί ελληνικού εδάφους, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Φιλιππίδης αναμένεται να τραβήξει την προσοχή των φίλων του στίβου και των επισκεπτών που θα βρίσκονται το απόγευμα της 10ης Μαΐου στην πανέμορφη Μαρίνα Φλοίσβου και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την μαγεία του άλματος επί κοντώ, δίπλα στη θάλασσα, κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό της Αττικής. Και όλα αυτά, με την υποστήριξη και φιλοξενία της Μαρίνας Φλοίσβου.

Οι διοργανωτές βρίσκονται σε συζητήσεις με κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος, ορισμένα εκ των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Να θυμίσουμε ότι το 1ο Athens Street Pole Vault έγινε με μεγάλη επιτυχία στο Ζάππειο με τον Γερμανό Μπιορν Ότο να σημειώνει μάλιστα την καλύτερη επίδοση στον κόσμο με άλμα 5,83 μέτρων!

Keywords
Τυχαία Θέματα