Το δώρο του Ζλάταν σε ένα παιδί που πάσχει από καρκίνο

19:35 17/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την ευχή ενός μικρού παιδιού από την Βοσνία που πάσχει από καρκίνο, ωστόσο κατάφερε να του χαρίσει μερικές στιγμές χαράς.

Ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει ρίζες από την Βοσνία, έστειλε μια υπογεγραμμένη φανέλα του στον 8χρονο Χαϊρουντιν, καθώς και ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω βίντεο.

Ο Χαϊρουντίν Καμένιας, είχε ως ευχή να συναντήσει τον Ιμπραίμοβιτς, όμως εκείνος λόγω των υποχρεώσεων του δεν κατάφερε να βρεθεί στο Σαράγεβο. Έτσι

έστειλε στον μικρό μια φανέλα με την υπογραφή του καθώς και ένα βίντεο, στο οποίο του δίνει κουράγιο για την δύσκολη αυτή μάχη που δίνει.

«Γεια σου Χαϊρουντίν, είμαι ο Ζλάταν. Από τότε που έμαθα για σένα, σε σκέφτομαι πολύ. Λυπάμαι που δεν μπορώ να έρθω, αλλά έχω ένα δώρο για σένα.

»Υπέγραψα ένα αυτόγραφα στη φανέλα μου και θέλω να ξέρεις πως σε σκέφτομαι πολύ. Θα δώσω επίσης αυτή τη φανέλα που την φόρεσα όταν πέτυχα δύο γκολ με τη Μπενφίκα», ήταν το λόγια του Σουηδού στο βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μικρός Χαϊρουντίν είχε εκπληρώσει την πρώτη του επιθυμία που ήταν να συναντήσει τον παίκτη της Στουτγκάρδης, Ιμπίσεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα