Το… ασυνήθιστο του Κορδέρο

12:30 12/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στη χθεσινή δοκιμή που έκανε ο Τραϊανός Δέλλας και στο 4-4-2 που δοκίμασε, η ενδεκάδα είχε μία μεγάλη απουσία. Αυτή του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο (στο 4-2-3-1 ήταν μέσα). Ο «Κολοσσός» αν και τον συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή, δεν δείχνει σίγουρος ότι θα τον πάρει μαζί του και στην 18άδα, καθώς φαίνεται (με τα όσα έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής) να προτιμάει την τετράδα των επιθετικών, για να συμπληρώσει τον επιτροπόμενο αριθμό των ξένων.

Αν τελικά συμβεί αυτό, τότε θα πρόκειται για κάτι εντελώς... ασυνήθιστο για τον Ισπανό μέσο.Θα είναι η πρώτη φορά, μετά τα περσινά παιχνίδια

Κυπέλλου με την Καβάλα, όπου ο Κορδέρο θα μένει στην εξέδρα για τακτικούς λόγους. Τότε, ο Λίνεν είχε αποφασίσει να τον ξεκουράσει, έχοντας βάλει σε δεύτερη μοίρα τον συγκεκριμένο θεσμό, τώρα ο Δέλλας είναι «αναγκασμένος», λόγω του περιορισμού που έχει με τους ξένους. Μάλιστα, χαρακτηριστικό του πόσο υπεροπολύτιμος ήταν από την περασμένη σεζόν, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όταν και καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα (άργησε να υπογράψει στην ΑΕΚ), έκτοτε δεν βγήκε ποτέ από την ενδεκάδα, με μοναδική εξαίρεση το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (με δικαιολογία ότι είχε επιστρέψει με παραπανίσιο κιλό από τις διακοπές των Χριστουγέννων).

Όλα πάντως δείχνουν πως ο συγκεκριμένος γρίφος θα λυθεί την Κυριακή πριν το παιχνίδι όταν και ο Δέλλας θα πάρει την τελική του απόφαση για το ποιος ξένος θα μείνει εκτός αποστολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα