Δεν έχει στόπερ ο Αναστασίου

11:59 12/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ψάχνει από χθες λύσεις για το κέντρο της άμυνας καθώς δεν έχει στην διάθεση του κανέναν καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό για το φιλικό παιχνίδι στην Κόρινθο κόντρα στην τοπική ομάδα.
Χθες, ο Σπύρος Ρισβάνης εγκατέλειψε το κανονικό πρόβλημα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και θα χάσει τις επόμενες προπονήσεις ενώ ο Γιώργος Κουτρουμπής συνέχισε θεραπεία λόγω προβλήματος στον δεξιό ορθό κοιλιακό μυ.
Ο Αναστασίου δεν υπολογίζει και σε Σίλντενφελντ

και Τριανταφυλλόπουλο που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και έτσι προσανατολίζεται να βάλει στο κέντρο της άμυνας τον Μέντες.
Έτσι για το παιχνίδι στην Κόρινθο διαθέσιμοι είναι μόλις 14 ποδοσφαιριστές μιας και οι Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Δώνης, Κουσίδης και Αναστασόπουλος θα ενισχύσουν την ομάδα Νέων στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Τέλος, σημειώνεται πως Πράνιτς και Μπεργκ θα μείνουν εκτός για να ξεκουραστούν. Οι 14 παίκτες για το φιλικό στην Κόρινθο: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Χουχούμης, Βελάσκες, Μέντες, Ζέκα, Ντίνας, Κουίνσι, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Κλωναρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα