Το 2014 του Ναού και η προσφορά για Κουρμπέλη

10:38 1/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το γήπεδο της ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα σήμερα πρωτοχρονιά η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: "2014 έτος Αγιάς - Σοφιάς", τονίζει και προσθέτει: "Με μπροστάρη τον Δημήτρη Μελισσανίδη και με ασπίδα τον καλύτερο και πιο πιστό λαό του κόσμου, το μεγάλο όνειρο παίρνει σάρκα και οστά μέσα στη χρονιά που ξεκινά σήμερα. Παράλληλα, η ΑΕΚ

συνεχίζει με το δεύτερο και τελευταίο μέρος της αντίστροφης μέτρησης για την μεγάλη της επιστροφή εκεί που ανήκει και βάζει τα θεμέλια για το χτίσιμο της ομάδας που θα γίνει ξανά πρωταθλήτρια Ελλάδας μέσα στο σπίτι της".

SPORTDAY

Για τον Κουρμπέλη γράφει η SD, τονίζοντας πως ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης είναι πιο κοντά στην ΑΕΚ, με προσφορά της Ένωσης ύψους 500.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα στο δημοσίευμα τονίζεται: "Το φλερτ της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη ξεκίνησε το καλοκαίρι, αλλά... εντείνεται το χειμώνα. Οι επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης είναι, σύμφωνα με τη SportDay, σε καλό δρόμο. Η «Ένωση» έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 20χρονου στόπερ, εφόσον δεν προκύψει κάποια πολύ καλή προσφορά από το εξωτερικό. Λέγεται πως το ποσό που προσφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι 500.000 ευρώ και δεν απέχει πολύ από τις απαιτήσεις των Αρκάδων.

Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή, θα γίνουν και οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή, που εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ ακόμη κι αν παίζει στη Football League. Το κασέ του, αν τελικά υπάρξει συμφωνία, θα φτάσει τις 150.000 ευρώ.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά το ναυάγιο με τον Τάσο Αυλωνίτη που καταλήγει στον Ολυμπιακό εξετάζουν κι άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Μια από αυτές είναι ο 23χροος Βασίλης Λαμπρόπουλος του Πανιωνίου, που όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016"

LIVE SPORT

Η εφημερίδα κάνει μία ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει για την ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν πρέπει να έρθει "ποτέ ξανά" ανάλογη.

GOAL

Με τις παλιές της αμαρτίες, προκειμένου να πατήσει ξανά στα πόδια της και να μπει στον ίσιο και σωστό δρόμο, πρέπει να παλέψει η ΑΕΚ και η εφημερίδα το τονίζει μέσω ανάλυσης του Ανδρέα Δημάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα