Το… 2014 θα «κληρώσει» για την υπόθεση Αραούχο!

17:13 3/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μέχρι το 2014 θα πρέπει να περιμένει η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να δικαιωθεί ηθικά και οικονομικά για την υπόθεση της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του Κάρλος Αραούχο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρονται τα εξής: «Ο Κάρλος Λουτσιάνο Αραούχο αποκτήθηκε από την ΑΕΚ

ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2009 από την Ουρακάν και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (τυπικά ολοκληρώνεται στις 30/6/2012 και για αυτό υπάρχει ακόμα στο ρόστερ της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου).
Με τις εμφανίσεις του είχε πείσει τους πάντες πως η ΑΕΚ έλυσε το πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ. Ωστόσο στη συνέχεια η κόντρα του με τη διοίκηση της «Ένωσης» (λόγω κάποιων ληξιπρόθεσμων οφειλών της τάξης των 50.000 ευρώ), οδήγησε τις δύο πλευρές στα δικαστήρια με τον Αργεντινό αμυντικό να καταλήγει τελικά στη Λανούς.
Η ΑΕΚ στις αρχές του 2011 δικαιώθηκε αρχικά από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, η οποία της επιδίκασε το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, χρήματα που αν τα είχε τη δεδομένη στιγμή θα μπορούσε να διευθετήσει για παράδειγμα τη δόση του άρθρου 44 και όχι μόνο! Παράλληλα έχει «κυνηγήσει» τον Αραούχο και στη FIFA και περιμένει και από εκεί την τελική της δικαίωση. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα είχε υποστηρίξει η διοίκηση του Σταύρου Αδαμίδη, η υπόθεση αυτή θα είχε τελεσφορήσει υπέρ της ΑΕΚ το αργότερο μέχρι τον Μάιο του 2012.
Όμως ο 30χρονος μπακ, ο οποίος από την πλευρά του έχει ζητήσει από την αρμόδια επιτροπή της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μείνει ελεύθερος με υπαιτιότητα της ΑΕΚ και να του επιδικαστεί το ποσό των 600.000 ευρώ, έχει καταφέρει με αλλεπάλληλες αναβολές να στείλει την εκδίκαση της υπόθεσής του το 2014! Οπότε ζήσε Μάη μου...».

Keywords
Τυχαία Θέματα