Της έκλεισε το σπίτι με το καλημέρα (VIDEO)

20:56 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 0-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Κηδεία με το καλημέρα έκανε η Σαμπντόρια στη Μίλαν, καθώς κέρδισε με 1-0 μέσα στο «Σαν Σίρο». Δύο δοκάρια είχε η Μίλαν με Γέπες και Μπόατενγκ
Η Σαμπντόρια απείλησε πρώτη με τη σέντρα σουτ του Έντερ στο 10ο λεπτό, που προήλθε από λάθος του Μπονέρα, ενώ η Μίλαν απάντησε στις ευκαιρίες στο 14 με το σουτ του Ρομπίνιο, το οποίο απομακρύνθηκε από τον Ρομέρο.
Στη συνέχεια ο

ρυθμός του αγώνα έπεσε και υπήρξαν πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και η επομένη καλή φάση ήταν ένα σουτ του Ομπιάνγκ στο 36', με την μπάλα να περνά άουτ.
Η Μίλαν δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά, ενώ και ο Μπονέρα ήταν σε τραγικό απόγευμα, κάνοντας ακόμη ένα λάθος στο 45+2' και δίνοντας την ευκαιρία στον Έντερ να σουτάρει από κοντά, αλλά ο Αμπιάτι του είπε όχι.
Οι «ροσονέρι» απείλησαν με το σουτ του Ρομπίνιο στο 51', με την μπάλα να περνά άουτ, αλλά στο 58' δέχτηκαν το γκολ από την Σαμπντόρια.
Μετά από κόρνερ ο Μπονέρα έχασε ξανά τον Κόστα, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Αμπιάτι.
Η Μίλαν προσπάθησε να απαντήσει και είχε δοκάρι στο 65ο λεπτό με τον Γέπες, ενώ στο 78' ο Ρομέρο είπε όχι σε σουτ του Μπόατενγκ. Tο διαγώνιο σουτ του Κονστάντ στο 86', απομακρύνθηε από τον Ρομέρο, ενώ η Μίλαν είχε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις καθώς ο Μπόατενγκ σημάδεψε με σουτ το δοκάρι της Σαμπντόρια.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Μπονέρα, Γέπες, Αντονίνι, Φλαμινί, Μοντολίβο, Νοτσερίνο (75' Κονστάντ), Μπόατενγκ, Ελ Σααραουί (55' Πατσίνι), Ρομπίνιο (59' Εμάνουελσον).
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Μπεράρντι, Γκασταλδέλο, Ροσίνι, Κόστα, Ομπιάνγκ, Τισόνε, Πόλι (80' Μουνάρι), Εστιγκαρίμπια (74' Μάξι Λόπες), Έντερ (75' Σοριάνο), Κρίστιτς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα