«Τίποτα νεότερο ή ξεκάθαρο για Ρομπίνιο»

22:00 31/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ρομπίνιο επιμένει στις αξιώσεις του σχετικά με το συμβόλαιό του και η Μίλαν εξακολουθεί να... υποφέρει εξαιτίας του. Η πώληση του Βραζιλιάνου άσου θα της εξασφάλιζε χρήματα για το μεταγραφικό της μπάτζετ, πλην όμως έως τώρα όλες οι προσπάθειες του Αντριάνο Γκαλιάνι για εξεύρεση λύσης έχουν πέσει στο κενό. Ο Γκαλιάνι πάντως δεν θέλησε να πει και πολλά για το θέμα στα ΜΜΕ την Πέμπτη.

«Δεν έχουμε τίποτα νεότερο ή ξεκάθαρο για τον Ρομπίνιο. Όταν θα υπάρξουν εξελίξεις θα ενημερώσουμε

σχετικά», τόνισε σχετικά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η δήλωση που έκανε ο Γκαλιάνι για τον Ολυμπιακό είχε ως σκοπό να προσελκύσει και άλλες ομάδες για τον παίκτη και να κρατήσει όσο πιο ψηλά γίνεται το κασέ του.

Από την στιγμή όμως που οι διήμερες επαφές της πλευράς Γκαλιάνι με τον παίκτη αλλά και οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό δεν... περπάτησαν τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η Μίλαν πάνε για άλλα. Ο Ρομπίνιο τα... γύρισε ξανά τώρα τονίζοντας πως θα ήθελε να γίνει συμπαίκτης με τον φίλο και συμπατριώτη του Κακά στην Ορλάντο. Μία Ορλάντο όμως που τον θέλει για μία εξάμηνη συνεργασία υπό μορφή... δοκιμής και εάν ικανοποιηθεί τότε θα δώσει (το καλοκαίρι πια) τα 5 εκατ. ευρώ που ζητά η Μίλαν.

Η Σάντος και η Φλαμένγκο υπάρχουν ακόμα στο μυαλό του ως επιλογές ενώ δεν τον αφήνουν αδιάφορο και τα... πετροδόλαρα. Με άλλα λόγια ο Ρομπίνιο είναι τόσο μπερδεμένος και αποπροσανατολισμένος που δύσκολα θα βγει άκρη μαζί του. Στο μεταξύ όμως οι Ιταλούν μιλούν ξανά για έντονο ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Πουλίδο. Διαρρέουν μάλιστα πως σκέφτεται να κάνει κίνηση για τον παίκτη μαζί με την Πάρμα προκειμένου να τον αποκτήσουν με συνιδιοκτησία. Μύλος λοιπόν και στην Μίλαν...

Keywords
Τυχαία Θέματα