Την Τρίτη η απόφαση

22:45 9/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μπορεί το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ να συνεχίζει την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα, ωστόσο το βλέμμα της διοίκησης, όπως και των παικτών, αλλά και του τεχνικού τιμ είναι στραμμένο στην προσεχή συνάντηση της Ομοσπονδίας με τις ομάδες της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Αυτό το διάστημα όλοι περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει με το Πρωτάθλημα και αν θα ξεκινήσει κανονικά. Μάλιστα στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο δεν βγήκε κάποιο συμπέρασμα και αναστολή της διοργάνωσης δεν άρθηκε, κάτι

που προβληματίζει ιδιαίτερα την Ένωση. Έτσι σειρά στις συναντήσεις θα πάρει αυτή της Τρίτης στα γραφεία της ΕΟΠΕ, όπου η Ομοσπονδία κάλεσε όλους τους συλλόγους της Α1 βόλεϊ γυναικών κι εκεί αναμένεται να υπάρξει και η τελική απόφαση.

Σε περίπτωση που η αναστολή συνεχιστεί η ΑΕΚ είναι έτοιμη να μην αφήσει το γεγονός να περάσει έτσι και θα δώσει τον δικό της αγώνα από την στιγμή που είναι έτοιμη αγωνιστικά και όχι μόνο.

Από εκεί και πέρα ο Απόστολος Οικονόμου συνεχίζει τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό και θα ενημερωθεί αύριο κι επίσημα αν θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες στα μέσα της εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα